BLIV MEDLEM I DAG - SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET
 
BLIV MEDLEM I DAG
SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET

VIND BILLETTER & TURE TIL ANFIELD HVER MÅNED

 
JOYCE: EDWARDS VENDER TILBAGE

Jürgen Klopp, Harvey Elliott
 
Foto: Getty Images ©

EFTER NY KONTRAKT ER UNDERSKREVET: KLOPP MED FLOT ROS TIL ELLIOTT


Jürgen Klopp er meget imponeret af Harvey Elliott, som han lovpriser i et interview.



“Fantastiske nyheder. Jeg er virkelig glad." 

Så klar er meldingen fra Jürgen Klopp efter at Harvey Elliott har underskrevet sin første professionelle kontrakt med Liverpool.

De glade ord kommer i et interview til klubbens hjemmeside. Her kaster Klopp om sig med lovprisninger af Elliotts personlighed og talent.

“Harvey er virkelig en spændende spiller. Vi kender alle hans kvaliteter - vi har set dem i denne sæson på førsteholdet og for U23. Jeg elsker hans attitude, elsker hans entusiasme, elsker hans mod og jeg elsker det faktum, at han har den rette mængde selvtillid og frækhed."

“Jeg tror ikke at offentligheden kender den rigtige Harvey endnu og det skyldes blandt andet, at vi har beskyttet ham. Men han er sådan en rar, høflig og ydmyg dreng, der er taknemmelig for det talent og de muligheder han har - og han elsker bare fodbold. Først og fremmest elsker han spiller og ville spille hvert minut, hver eneste dag, hvis han kunne - og han elsker også klubben (...)"

“Det der er vigtigt er, at han får tid og plads til at udvikle sig. Det vil han få fra os. Han er nødt til at få lov til at lave fejl, mens hans lærer og ikke føle mere pres end hvad der er rigtigt og fair. Han er ung og han er på det tidlige stadie af sine udvikling endnu. Det der er skønt er at han har den perfekte kultur omkring sig her og at vi vil passe på ham. De ældre spillere og trænerne holder virkelig af ham og er lige så begejstrede for hans fremtidsudsigter som jeg er. Så vi vil alle være en del af hans historie i takt med at den udfolder sig" (...)

 

KUNNE DU LIDE
INDHOLDET?
BLIV MEDLEM
SÅ KAN VI LAVE
MERE I FREMTIDEN!

VIND BILLETTER & TURE TIL ANFIELD HVER MÅNED




Headline is here and everything

Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer
Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer

Log ind



Some text some message..