Next
STATS
Transfer Centre 
Klopp lovpriser Harvey Elliott

EFTER NY KONTRAKT ER UNDERSKREVET: KLOPP MED FLOT ROS TIL ELLIOTT

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    1 Måned(er) sidenJürgen Klopp er meget imponeret af Harvey Elliott, som han lovpriser i et interview.
“Fantastiske nyheder. Jeg er virkelig glad." 

Så klar er meldingen fra Jürgen Klopp efter at Harvey Elliott har underskrevet sin første professionelle kontrakt med Liverpool.

De glade ord kommer i et interview til klubbens hjemmeside. Her kaster Klopp om sig med lovprisninger af Elliotts personlighed og talent.

“Harvey er virkelig en spændende spiller. Vi kender alle hans kvaliteter - vi har set dem i denne sæson på førsteholdet og for U23. Jeg elsker hans attitude, elsker hans entusiasme, elsker hans mod og jeg elsker det faktum, at han har den rette mængde selvtillid og frækhed."

“Jeg tror ikke at offentligheden kender den rigtige Harvey endnu og det skyldes blandt andet, at vi har beskyttet ham. Men han er sådan en rar, høflig og ydmyg dreng, der er taknemmelig for det talent og de muligheder han har - og han elsker bare fodbold. Først og fremmest elsker han spiller og ville spille hvert minut, hver eneste dag, hvis han kunne - og han elsker også klubben (...)"

“Det der er vigtigt er, at han får tid og plads til at udvikle sig. Det vil han få fra os. Han er nødt til at få lov til at lave fejl, mens hans lærer og ikke føle mere pres end hvad der er rigtigt og fair. Han er ung og han er på det tidlige stadie af sine udvikling endnu. Det der er skønt er at han har den perfekte kultur omkring sig her og at vi vil passe på ham. De ældre spillere og trænerne holder virkelig af ham og er lige så begejstrede for hans fremtidsudsigter som jeg er. Så vi vil alle være en del af hans historie i takt med at den udfolder sig" (...)

 

TAGS   harvey elliott   jürgen klopp  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM