Next
STATS
Transfer Centre 
Harvey Elliott stræber efter at blive som Steven Gerrard

ELLIOTT: JEG STRÆBER EFTER AT BLIVE SOM GERRARD

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    4 Måned(er) sidenI et skønt interview giver Harvey Elliott den fuld pedal, når han skal beskrive sine drømme og ambitioner.
Harvey Elliott har på mindre end et år vakt stor begejstring i Liverpools fanbase. Her har den unge komet vist prøver på sit enorme talent og fremtiden ser da også lys ud.

Som vi skrev i sidste uge, så er Liverpool i færd med at forberede en professionel kontrakt til Elliott, der nu er fyldt 17 år. Det berettede Football Insider.

I den forgangne uge kunne man også se et interview med Harvey Elliott, men intervieweren var ikke hvem som helst. Det var nemlig Pep Lijnders.

Lijnders spurgte Harvey Elliott om vidt og bredt og den unge fyr svarede godt for sig. Blandt andet da det kom til hvilke mål den karismatiske knægt har for sig selv og klubben.

"Jeg vil vinde alt med denne klub. Jeg stræber efter at blive ligesom Steven Gerrard. At blive en lige så stor legende her som ham. Jeg vil vinde Premier League og Champions League med denne fantastiske klub. Det er hvad jeg stræber efter og jeg ønsker at hjælpe denne klub med at opnå disse ting." sagde Elliott.

I interviewet fortæller Elliott også åbent om sin store begejstring for Jürgen Klopp.

"Jeg tror at han er hvilken som helst spillers drøm at spille for, hvis jeg skal være ærlig. Jeg tror mange folk kan sige det. Simpelthen på grund af den han er." 

"Udenfor banen kan han joke, men når det er seriøst og vi har brug for at fokusere, får han det bedste ud af alle." 

 

Du kan læse hele Pep Lijnders' interview med Harvey Elliott lige her.

TAGS   harvey elliott   interview   pep lijnders  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM