Next
STATS
Transfer Centre 
trent robbo

ENRIQUE: ROBBO & TRENT ER DE BEDSTE I VERDEN DE SENESTE TO ÅR

Nyhed

  • Skrevet af Clark James
    3 Måned(er) sidenDen tidligere Liverpool-back José Enrique mener at Liverpool har verdens to bedste backs når man kigger tilbage over de seneste to sæsoner.
Den tidligere venstreback, der nåede 99 kampe for klubben mellem 2011 og 2016, mener at de to backs har været i særklasse over de seneste to sæsoner og kalder dem for bedst på hver deres position i den periode. 

 

Om Robertson siger Enrique: "For mig, så har han det hele. Hans energi er utrolig. Man bliver træt af bare at kigge på ham nogen gange! Jeg elsker hans intensitet og måden han spiller spillet på, det er utroligt. Hans slutprodukt er selvfølgelig også værd at fremhæve - hans indlæg er fantastiske."

 

Enrique har samme roser til Alexander-Arnold i modsatte side og tilføjer at han ikke forstår snakken om at han skal prøves af længere fremme: "Jeg siger det samme om Trent - han er den bedste højreback i verden over de seneste to år og han er stadig kun 21. Mange siger 'lad os se om han kan spille på midtbanen', men mit svar til det er 'hvorfor vil du fjerne ham fra en position, hvor han som 21-årig allerede er den bedste i verden og stadig kan forbedre sig?'. Fordi han kan stadig forbedre sig - og forestil dig når han så gør det!"

TAGS   José Enrique   trent alexander-arnold   andy robertson  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM