Next
STATS
Transfer Centre 

EVERTON MED SKADESPROBLEMER INDEN MERSEYSIDE DERBYET

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    2 Måned(er) sidenCarlo Ancelotti er en anelse udfordret af mange skader i Everton-lejren.
Det er et held for Carlo Ancelotti at han for længst har fået hvidt hår, for ellers havde Evertons skadessituation da givet ham adskillige grå hår til den flotte manke. 

Ifølge Liverpool Echo har klublægen hos The Toffees rigeligt at se til i disse uger, hvor adskillige spillere er meldt ude af det forestående Merseyside Derby.

 

Allerede nu kan Carlo Ancelotti strege både Yerri Mina, Jean-Philippe Gbamin og Theo Walcotts navne over på holdkortet, men det fortsat er usikkert om hvorvidt Andre Gomes og Fabian Delph kommer med i kamptruppen.

Derudover er der også et spørgsmålstegn ud for Morgan Schneiderlins navn, da han er på vej tilbage efter en knæskade. De mange skader kan betyde at Carlo Ancelotti må se mod de helt unge Everton-spillere i sin kamptrup. Her er navne som Jarrad Branthwaite og Beni Baningime.i spil. 

 

Men bare rolig. Jordan Pickford er meldt klar til kamp, så Divock Origi og co. kan fortsætte den fantastiske stime med opsigtsvækkende scoringer mod den engelske landsholdskeeper.

Merseyside Derbyet, der kan blive aldeles ganske afgørende for Liverpools jagt på mesterskabet, spilles på næste søndag d. 21. juni.

TAGS   skader   everton  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM