Next
STATS
Transfer Centre 
Fabinho er glad for at være tilbage

FABINHO: JEG HAR SAVNET DET

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    7 Måned(er) sidenFabinho har, under sin skadespause, savnet at være en del af holdet. Det fortæller han i et interview med Premier League.
Det var en glad Fabinho der modtog Anfields hyldest, da han fik sit comeback mod Manchester United efter en længere skadespause. 

Nu er han igen med i Klopps overvejelser. Denne gang til kampen mod Wolverhampton. Her håber Fabinho selvfølgelig at få spilletid, da han føler sig i god form.

Det fortæller han i et interview med Premier League.

“Jeg har virkelig savnet arbejdet i løbet af ugen, at være med mine holdkammerater og komme på banen. Få de følelser der hører med til at være en del af en kamp. Så jeg var virkelig glad for at få minutterne mod Manchester United. Det var meget vigtigt for mig."

“Det går bedre med skaden. Jeg stoler på min ankel og min form. Selvfølgelig, jo flere kampe under bæltet, jo mere tid jeg spiller, desto hurtigere vil jeg komme tilbage i fuld form og være endnu stærkere." 

Om aftenens opgør mod Wolverhampton siger brasilianeren.

“Det bliver en virkelig svær kamp. Helt bestemt. Vi så det, da de kom til Anfield, som en sæsonens hårdeste kampe. Det er et hold der er solidt defensivt, de har nogle meget farlige offensivspillere og så har vi set at de på hjemmebane er i stand til at matche hvem som helst. De slog Manchester City, så de er et meget farligt hold. Men vi har haft god tid til at forberede os. Vi kender deres hold godt, vi kender deres styrker, så vi forbereder os og så tager vi derhen for at sikre en sejr." 

TAGS   fabinho  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM