BLIV MEDLEM I DAG - SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET
 
BLIV MEDLEM I DAG
SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET

VIND BILLETTER & TURE TIL ANFIELD HVER MÅNED

 
JOYCE: EDWARDS VENDER TILBAGE

Fabinho
 
Foto: Getty Images ©

FABINHO - STØVSUGEREN PÅ MIDTBANEN


Fabinho, Dyson, Flaco eller Fábio Henrique Tavares - kært barn har mange navne. Fabinho er efterhånden gået hen og blevet første markspiller på holdkortet, når Klopp sætter sin trup.



I bedste Jürgen Klopp-stil, var vores manager ude at snakke positivt om vores brasilianske midtbanegeneral, da han kaldte ham for "Dyson" efter opgøret mod Spurs.

Og en Dyson det kan han let sammenlignes med, når han render rundt inde omkring midtercirklen og støvsuger samtlige bolde til sig.

Det er et prædikat brasilianeren bestemt ikke har noget imod, og et navn som James Milner døbte ham i første omgang:

"Før Klopp kaldte mig 'Dyson' var der en anden spiller der gjorde det - jeg tror det var James Milner der sagde det".

Men selvom han støvsuger boldene til sig, så er det noget helt andet der for mig kendetegner Fabinho, nemlig hans lange stænger.

Når han kommer halsende efter en offensiv kreatør, som elegant driver bolden fremad, og han i bedste 'Inspector Gadget'-stil forlænger sit ene ben og kroger det rundt om modstanderen, inden han på reneste vis snupper bolden og begynder at kigge på en offensiv pasning.

Og selvom Joel Matip har sat sig tungt på prædikatet som holdets 'giraf', så er kan man ikke tage fra Fabinho, at han er en noget høj, tynd og ranglet fætter, og derfor passer hans andet øgenavn også perfekt ind i min forestilling af ham:

"Det er et meget sjovt øgenavn [Dyson], men det andet, som de fleste af de andre kalder mig, 'Flaco', det var Virgil der startede det og nu kalder alle mig det".

Flaco det betyder nemlig 'den tynde' i sydamerikansk kultur.

Men selvom jeg kunne blive ved med at fortælle om Fabinho og hans mange navne, så er der en ting der er vigtigere - nemlig hans præstationer på banen, og fokus er på det helt rigtige sted for Brasilianeren:

"Jeg tror, at når holdet spiller godt, så kommer ens individuelle evner også til at skinne. Denne sæson skulle være anderledes end den sidste, da jeg allerede var vant til holdet og ligaen frem mod denne sæson.

"Jeg kæmper for at blive ved med at forbedre mig som spiller og hjælpe holdet mere. Det er det jeg forsøger at opnå", og han fortsætter:

"Jeg er utrolig glad for de mange roser jeg får, men jeg ved jeg stadig har mulighed for at forbedre mig, og jeg vil gerne forbedre mig.

"Det er altid muligt at blive bedre. Jeg er stadig ung, og jeg vil gerne forbedre mig mere, udvikle mig mere. Jeg har også personlige mål, så jeg har stadig meget mere at tilbyde holdet".

KUNNE DU LIDE
INDHOLDET?
BLIV MEDLEM
SÅ KAN VI LAVE
MERE I FREMTIDEN!

VIND BILLETTER & TURE TIL ANFIELD HVER MÅNED




Headline is here and everything

Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer
Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer

Log ind



Some text some message..