Next
STATS
Transfer Centre



 

FIRE LIVERPOOLSPILLERE BESØGTE BØRNEHOSPITALET ALDER HEY

Nyhed

  • Skrevet af Patrick Pilov
    9 Måned(er) siden



Vitezslav Jaros, Herbie Kane, Liam Coyle og Curtis Jones var alle ude at besøge børnehospitalet Alder Hey.




Liverpools U23-anfører, Curtis Jones, havde samlet tre holdkammerater og taget afsted til børnehosptialet Alder Hey, i et forsøg på at opmuntre nogle af de syge børn og give dem en oplevelse de aldrig glemmer.

Phil Roscoe, som står får undervisning og samfundstjeneste for akademiet var også taget med de unge drenge til Alder Hey, og han forklarede lige netop hvorfor de jævnlige besøg fra spillerne til netop dette hospital er så vigtigt:

"Vi kommer til Alder Hey en del gange i løbet af sæsonen. Først og fremmest, så er det en god oplevelse for drengene, at komme ud og give de her børn, som har det svært, en bedre dag og en god oplevelse", og han fortsætter:

"Medarbejderne herude er så venlige og dygtige til hvad de gør, og det får en til at føle, at børnene herude er i gode hænder. Hvis vi som fodboldklub kan bidrage til at give børnene en god oplevelse, så er det perfekt".

U23-anfører, Curtis Jones, er også glad for at kunne bidrage til, at bringe et smil på læben af børn der har det svært:

"Nogle af børnene har været igennem operationer og har haft en svær uge, men så kommer vi med slik og prøver at give dem et smil på deres læber", og han fortsætter:

"Vi er velsignede på den måde, at vi har muligheden for at gå på banen og spille hver dag, men nogel af de her børn går igennem noget helt andet. Det er rart at komme ind og se hvordan de har det og forhåbentlig bidrage til de får det lidt bedre".





TAGS   Curtis Jones   Vitezslav Jaros   Herbie Kane   Liam Coyle   Academy   liverpool  



Flere nyheder




















Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM