BLIV MEDLEM I DAG - SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET
 
BLIV MEDLEM I DAG
SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET

VIND BILLETTER & TURE TIL ANFIELD HVER MÅNED

 
JOYCE: EDWARDS VENDER TILBAGE

Roberto Firmino
 
Foto: Getty Images ©

FIRMINO: JEG PRØVER BARE AT HJÆLPE HOLDET


Champions League-vinder, Copa America-vinder, første brasilianer til at score 50 mål i Premier League og nomineret til de Ballon d'Or. 2019 har været et fremragende år for Bobby Firmino, men han er langt fra tilfreds.



Selvom Firmino oplever stor succes, både for landshold og klubhold, så er der ingen grund til bekymring over, at brasilianeren bare læner sig tilbage og nyder det.

Om sin udvikling siden han kom til Liverpool i 2015 siger han til Premier Leagues officielle produktion:

"Jeg synes jeg har udviklet mig meget i alle aspekter: fysisk, taktisk, mentalt, jeg har lært noget i alle aspekter. Men jeg vil ikke stoppe her. Jeg vil blive ved med at forbedre mig - jeg bliver aldrig tilfreds, og mine målsætninger er høje, jeg vil blive ved med at vinde trofæer for den her klub".

Selvom der ofte har været kritik af Firminos manglende målscoringer, så er det nu ikke kun Liverpools fans der har fået øjnene op for vigtigheden af Firmino, og da han bliver spurgt ind til sin spillestil siger han:

"Det er bare sådan jeg er, men personlighed, at prøve at være en god og ydmyg fyr. At forsøge at hjælpe holdet på den bedst mulige måde, med assits og mål.

"Jeg kan godt lide det., jeg vil vinde hver eneste kamp, og derfor vil jeg altid være sådan", og han fortsætter:

"Jeg respektere min position på banen. Jeg spiller der hvor holdet har brug for det. Jeg spiller som en 9'er, men nogle gange spiller jeg også som 10'er, og jeg gør altid mit bedste. Det vigtigste er, at vi altid forsøger at vinde hver eneste kamp".

 

 

 

KUNNE DU LIDE
INDHOLDET?
BLIV MEDLEM
SÅ KAN VI LAVE
MERE I FREMTIDEN!

VIND BILLETTER & TURE TIL ANFIELD HVER MÅNED




Headline is here and everything

Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer
Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer

Log ind



Some text some message..