Next
STATS
Transfer Centre 

FOWLER OM KLOPP-FORLÆNGELSE: DET ER SÅ STORT

Nyhed

  • Skrevet af Simon Kjærulff Jensen
    8 Måned(er) sidenDet er stort for Liverpool at det er lykkedes at forlænge med Jürgen Klopp. Det siger Robbie Fowler.
Det er ikke bare Liverpools fans der er begejstrede for at Jürgen Klopp har forlænget sin kontrakt med klubben. Også Robbie Fowler mener at forlængelsen er stort for klubben. 

Det siger han til Mirror.

“Det er så stort at han har forlænget med Liverpool. Jeg tror at alle havde forventet, at han ville tage syv år og så tage en pause i 2022. Så at få ham til at blive i to år yderligere er stort. Det er det af mange årsager. Til en start. Hvilken sæson at få sådan et løft i. Det føles som om at klubben har skrevet under med en af de bedste spillere i verden, for han er blandt den absolutte top."

Når Fowler taler om holdets fremtidige udvikling siger han.

“Der kommer et tidspunkt hvor at truppen skal friskes op og genopbygges en smule. De er alle i deres bedste alder lige nu eller ved at nå dertil, men om to-tre år vil nogen rykke videre. At have Klopp til at være der i den proces betyder, at der ikke kommer til at ske det samme som da Alex Ferguson smuttede." 

“Klopp har vundet uden at være i den bedste klub i ligaen fra start og uden den samme massive mængde penge. Nu er han i en klub der bakker ham op og tror på ham. Han tænker nok, at det her bare er begyndelsen." 

Jürgen Klopp kom til klubben i efteråret 2015 og er lige nu i Qatar med førsteholdstruppen forud for VM for klubhold

TAGS   Robbie Fowler   jürgen klopp   jürgen klopp   jürgen klopp   robbie fowler   kontraktforlængelse  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM