Next
STATS
Transfer Centre 

FSG: VI SER KLOPP SOM DEN BEDSTE

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    8 Måned(er) sidenFenway Sports Group er meget tilfredse med Jürgen Klopps kontraktforlængelse.
Det er ikke kun fansene og Jürgen Klopp der er glade for tyskerens forlængelse med Liverpool Football Club. 

Fenway Sports Group der ejer klubben er mildest talt ellevilde over den nye aftale.

Det slår John Henry, Tom Werner og Mike Gordon fast i fælles meddelelse til klubbens hjemmeside:

"Vi er virkelig glade for at vi har været i stand til at nå en aftale med Jürgen - såvel som Peter (Krawietz, red.) og Pep (Lijnders, red.) - om at forlænge deres tid her i klubben. Vi er sikre på at fansene er enige med os i, at det er vidunderlige nyheder. Vi er ekstremt begejstrerede, ikke kun professionelt, men også personligt."

“Vi føler at dette repræsenterer et af det store øjeblikke i vores forvaltning af Liverpool Football. Vi mener ikke at der er nogen bedre manager end Jürgen." 

“Det betyder at Jürgen vil holde øje med transitionen fra Melwood til det nye Kirkby træningsanlæ i takt med at klubben forfølger en vision om at være i eliten når det kommer til alle facetter af industrien."

"Det giver os også kontinuitet med den nuævrende struktur for fodbolddelen, styret af vores sportsdirektør Michael Edwards, hvis input i projektet ikke kan overvurderes. I Jürgen og Michael er vi velsignet med verdensklasse lederskab. Det er et kollektivt partnerskab som har gjort at klubben har nået eliten både ude og hjemme."

“Tilbage i 2015 brugte vi frasen 'ideal fit', da vi hyrede Jürgen. Dette er fortsat tilfældet og hvis noget, så gør omstændighederne det endnu mere relevant. Vi anser ham for værende den bedste der er."

"Hvis Liverpool Football Club var på udkig efter at hyre den bedste og mest fremragende manager i dag, ville Jürgen være vores førstevalg. Uden tvivl. Vi mener at denne aftale cementerer et forhold bygget på tillid og gensidige fordele. Jürgen har leveret for LFC og LFC har leveret for Jürgen." 

“Begge parter er i dag kommet til den konklusion, at ved fortsat at arbejde sammen og bygge videre på de sidste års arbejde, kan vi udnytte muligheden for at maksimere hinandens potentiale yderligere." 

TAGS   fsg   jürgen klopp   forlængelse  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM