BLIV MEDLEM I DAG - SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET
 
BLIV MEDLEM I DAG
SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET

VIND BILLETTER & TURE TIL ANFIELD HVER MÅNED

 
CARVALHO I FLYVENDE FORM

Steven Gerrard, Jürgen Klopp
 
Foto: Getty Images ©

GERRARD: KLOPP FORTJENER EN STATUE


Steven Gerrard er fuld af lovord, når talen falder på Jürgen Klopp.



Jürgen Klopp bør hyldes nu. 

Det siger Steven Gerrard i et interview med The Athletic.

 

"Når du ser på det arbejde han har gjort, så skal han selvfølgelig nævnes i samme omfang som de ikoniske managers. Det du skal huske at tage i betragtning er, at da han kom til klubben var Liverpool ikke i nærheden af at være det bedste hold i landet. De var ikke engang i Top 4."

"At komme til Liverpool på det tidspunkt han gjorde, nå den mængde finaler han har nået, sikre den sjette European Cup og så sikre den første ligatitel efter 30 år.... For mig at se bør en som Jürgen blive belønnet nu. Det virker ofte som om at vi venter til folk er blevet gamle, før vi anerkender deres præstationer. Men jeg ved at Liverpools ejere ikke vil lade det ske. Når Jürgen sikrer ligatitlen bør de allerede være i gang med at bygge en statue af ham" 

 

Og ligatitlen er ikke bare et trofæ siger Gerrard. Det er selve klubbens DNA.

“Man ønsker ikke at sælge skindet før bjørnen er skudt, men jeg tror at vi alle ved, at det er uundgåeligt. For mig kommer der til være stor lettelse. At være fan i så mange år og være en spiller og endda komme så tæt på, ved du hvor meget folk tørster efter det." 

"Det her er kernen af klubben. Jeg voksede op, hvor jeg så succesfulde Liverpool-hold vinde mesterskaber. Desværre opnåede jeg det ikke selv. Jeg er en fan nu og det vil jeg altid være til den dag jeg ender i graven. Når de sikrer mesterskabet og løfter det trofæ vil der være 100 procent glæde for mig. Jeg kan ikke vente. Jeg bliver den stolteste mand på planeten." 

KUNNE DU LIDE
INDHOLDET?
BLIV MEDLEM
SÅ KAN VI LAVE
MERE I FREMTIDEN!

VIND BILLETTER & TURE TIL ANFIELD HVER MÅNED




Headline is here and everything

Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer
Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer

Log ind



Some text some message..