BLIV MEDLEM I DAG - SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET
 
BLIV MEDLEM I DAG
SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET

VIND BILLETTER & TURE TIL ANFIELD HVER MÅNED

 
JOYCE: EDWARDS VENDER TILBAGE

Steven Gerrard
 
Foto: Getty Images ©

GERRARD: ROBBO OG TRENT ER VERDENSKLASSE


Steven Gerrard er voldsomt imponeret over Liverpools backs som han kalder for verdensklasse.



Selvom Steven Gerrard burde have travlt med at fokusere på den skotske Premier League, hvor kun ét mål adskiller Celtic og Rangers, så har han alligevel taget sig tiden til at sende ros mod Merseyside. Denne gang er det til Liverpools backs Andy Robertson og Trent Alexander-Arnold, som Liverpool-legenden ikke tøver med at kalde for decideret verdensklasse.

Det gør han i et interview med Liverpool Echo.

Adspurgt om Trent siger Gerrard: “Det er ikke et spørgsmål om 'hvor god kan han blive?', for han er allerede der."

“Det vi har i Trent og Robbo nu. Man ville uden tøven smide dem i verdensklassepuljen. Det der er spørgsmålet for Trent lige nu er, om han kan fastholde den kontinuitet. For han kan blive lige præcis det, han vil. Hvad jeg ville sige er, at han allerede er der og vi, som Liverpool-fans, er velsignet af at have de to backs på positionerne, for de er flyvende."

“De er så vigtige og en af nøglerne til hvordan Liverpool spiller, og jeg elsker at se dem spille. Jeg var så heldig at have Trent omkring mig, i hans tid på akademiet og han skillede sig ud. Selvfølgelig kan folk altid tale om hans teknik og det de ser, men jeg så noget i denne her knægt som var mere omkring karakter. Talent vil bringe dig til et vist sted, men jeg så at han havde kampgejsten, viljen og dedikationen, og det er det der vil holde ham i det kontinuerligt i løbet af det, der forhåbentlig bliver en lang karriere."

“Talentet er så åbenlyst, men jeg så noget andet i ham og det havde mere med hans karakter at gøre, og det er grunden til at han er der hvor han er.

 

 

KUNNE DU LIDE
INDHOLDET?
BLIV MEDLEM
SÅ KAN VI LAVE
MERE I FREMTIDEN!

VIND BILLETTER & TURE TIL ANFIELD HVER MÅNED




Headline is here and everything

Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer
Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer

Log ind



Some text some message..