Next
STATS
Transfer Centre 
Gini mener at Atletico er meget lig Liverpool

GINI: ATLETICO ER FIGHTERE LIGESOM OS

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    15 Måned(er) sidenGini Wijnaldum mener at Atletico Madrid og Liverpool har noget til fælles. Det siger han i et interview.

Tirsdag går det igen løs. når Liverpool møder Atletico Madrid i Champions League.

Selvom Liverpools modstander længe har været beskrevet som sin egen, så mener Gini Wijnaldum at de to hold har mere til fælles end som så.

Det siger han til UEFA forud for opgøret.

“De er ret meget ligesom os, fightere. De er et hold mere eller mindre ligesom os, også rigtig svære at slå."

“Jeg synes du kan se det på deres spillestil i turneringen. De kæmper altid for at få resultaterne og kan let skifte, når der er brug for det. De ved hvad skal gøre for at vinde kampene. Så ja, det bliver helt sikkert nogle svære opgør." 

Adspurgt om Liverpool føler mere pres, eftersom de er forsvarende mestre, svarer Gini:

“Nej faktisk ikke, for vi gør faktisk ret meget det samme som vi gjorde i sidste sæson. Vi arbejder mest på at forbedre holdet og blive det hold, der er virkelig svært at slå. Så det er faktisk det samme som sidste år." 

“Det vi prøver på er at give alt hvad vi har og så ser vi hvad der sker når sæsonen er forbi. For i løbet af sæsonen er der en masse du skal forholde dig til, du kan blive skadet eller opleve et formdyk, hvilket du må arbejde på som hold. Vi forsøger at håndtere enhver situation på den bedst mulige måde. Det er sådan vi ser det. Vi giver alt og så håber vi bare, at det ender med et trofæ." 

 

Champions League-opgøret mellem Atletico Madrid og Liverpool spilles tirsdag aften kl. 21.00 og vises på TV3+ og Viaplay

 TAGS   gini wijnaldum   atletico madrid   champions league  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM