Next
STATS
Transfer Centre 
Gini Wijnaldum er en glad mand

GINI: VI ER ALLE GLADE NU

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    11 Måned(er) sidenGini Wijnaldum ser frem til igen at komme ud og spille rigtige kampe.

Gini Wijnaldum er glad - og han er ikke alene. Glad for at fodbolden er tilbage, så Liverpool kan gå ud og sikre sig sit første mesterskab i 30 år.

Det fortæller han i et interview.

 

"Alle er virkelig glade nu. Det har været en vanskelig tid for alle. Den daglige rutine var væk i månedsvis. Vi var allerede glade for at kunne træne med hinanden på træningsbanen og nu kan vi også spille rigtige kampe." 

"Det er en god følelse for os alle sammen. Ikke bare for spillerne, men også for alle rundt om i verden. Folket vil se fodbold. Det er en god tid for alle." 

 

Adspurgt om han er klar til at tage fat, hvor han slap, svarer Wijnaldum:

"Jeg tror at jeg er klar. Det er vanskeligt at sige, da vi aldrig haft en lignende situation før. Jeg føler at vi er klar til det, men vi må vise det på banen." 

"Os spillere må hjælpe hinanden endnu mere end normalt. Som regel har vi publikummet der gearer os op og giver os selvtillid, men det har vi ikke nu. Vi må hjælpe hinanden ekstra meget og gøre det sammen. Det er mærkeligt, men vi må tackle det. Alle ved at vores fans er virkelig vigtige for os. Nu må vi gøre det uden dem." 

 

 TAGS   gini wijnaldum  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM