Next
STATS
Transfer Centre 
Joe Gomez i kampen mod Atletico Madrid

GOMEZ: NEDERLAGET TIL ATLETICO MOTIVERER OS

Nyhed

  • Skrevet af Patrick Pilov
    6 Måned(er) sidenEn skuffet Joe Gomez udtalte sig efter 1-0-nederlaget til Atletico Madrid om muligheden for at gå videre til kvartfinalerne.
Med en boldbesiddelse på mere end 70% og uden et eneste skud indenfor rammen, var det en skuffet Joe Gomez der udtalte sig til klubbens egen hjemmeside efter den første kamp mod Atletico Madrid:

"Det er skuffende og noget vi ikke er vant til, men hvis det gør noget som helst, så motiverer det os til at komme endnu stærkere til næste kampe, så vi kan vende resultatet. Det er bare hvad der sker nogle gange, og så må man tage de positive ting med man kan.

"Og det giver os sulten tilbage - ikke at vi ikke havde den, men med det her nederlag, så vil vi bare gerne tilbage og vise hvem vi er, og dét er det vi vil prøve at gøre".

Om selve kampforløbet siger Gomez:"Det er selvfølgelig skuffende at

indkassere et mål på en dødbold. Efter det gjorde de det rigtig svært for os, da de lagde sig dybt og vi var nødt til at prøve at gennembryde deres forsvar.

"De skal have kredit for deres præstation, for de gjorde det virkelig svært for os. Nu er vi bare nødt til at lægge det bag os og holde humøret højt. Vi er kun halvvejs i opgøret, så vi kan stadig vende det på Anfield".

TAGS   joe gomez   atletico madrid   champions league  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM