Next
STATS
Transfer Centre 

GOMEZ: RART AT FÅ MOMENTUM

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    7 Måned(er) sidenJoe Gomez er ganske tilfreds med tilværelsen i Liverpool, hvor han gør det godt for tiden. Det fortæller han i et interview.
Joe Gomez er inde i en rigtig god stime, hvor han virkelig har vist topniveau.

I et interview med Liverpool Echo, fortæller centerbacken om sine tanker forud for morgendagens opgør mod Everton i 

"Jeg synes at man skal have sin modstanders form i tankerne, når de skifter manager. Man så det her den anden dag, hvor West Ham slår Bournemouth. Der er en gnist med det samme og det skal vi være forberedte på. Jeg tror ikke vi går ind til nogen kamp og undervurderer nogen, men vi ved at vi vil være klar. De har en top manager og det skal vi være beredte på. De har dygtige spillere og de er en trussel. Det ved vi.” 

"Jeg elsker hvert et derby og det er en speciel kamp - hver gang. Uanset om det er i Premier League eller ej, ser vi frem til at vinde og det synes jeg taler for sig selv. Det er noget som vi ser frem til. Alle ønsker alle spille. Hvis du spørger hver og en i omklædningsrummet, ville du finde ud af, at alle har et et ønske om at spille hver eneste kamp og det er hvad der er vigtigt for os på det her hold. Der er en ægte sult og du kan mærke den.”

Om sine egne præstationer siger Joe Gomez

"Jeg tager det en kamp ad gangen. Det er rart at få momentum når du spiller kampe, men jeg synes det vigtigste er at holde fokus og netop tage det en kamp ad gangen. Jeg har det godt sammen med ‘Virg’ og vi nyder at spille sammen.”

 

TAGS      joe gomez  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM