Next
STATS
Transfer Centre 

GOMEZ: SADIO MANÉ ER UTROLIG VIGTIG FOR OS

Nyhed

  • Skrevet af Patrick Pilov
    6 Måned(er) sidenMed det 10. clean sheet i 11 kampe, spillede Joe Gomez endnu engang en vigtig rolle i en Liverpoolsejr, som bragte klubben endnu tættere på mesterskabet.
I et interview med klubben efter kampen fortalt Joe Gomez om besværet ved at spille i stormen Dennis:

"Det var en svær kamp. Vinden var selvfølgelig ikke særlig rart, når man hoppede efter høje bolde eller lignende, men det var selvfølgelig ens for begge hold. De havde vinden imod sig i første halvleg, og vi havde den i anden halvleg - sådan er det bare nogle gange".

Gomez snakkede også om de forskellige måder at binde på, og at man ikke kan skelne en slags sejr fra en anden:

"Adrenalinen kører bare, og det er rart at vide, at vi kan vinde de her grimme kampe også, hvor vi skal kæmpe for det. Det er ikke altid en komfortabel 4-0-sejr, hvor man bare kan flytte boldet rundt uden at blive presset. Det var en hård kamp og jeg er sikker på, at alle er helt oppe at køre over det lykkedes for os".

Endeligt hylder han også den indflydelse Sadio Mané har når han spiller:

"Han kan score så mange forskellige typer af mål, og det fortæller bare noget om hans kvaliteter - vi er så heldige at have ham. Han kom ind fra bænken i dag, men det var grundet hans skade.

"Hvilken spiller han er, han giver bare en et kæmpe selvtillidsboost når han er på banen, og det må være så svært for det andet hold. Han fylder så meget, og han er dukket op for os så mange gange i denne her sæson, og nu har han gjort det igen".

TAGS   sadio mané   joe gomez  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM