Next
STATS
Transfer Centre 
Liverpool har scoret mange mål efter indkast i denne sæson

GRØNNEMARK-EFFEKTEN: MANGE MÅL EFTER INDKAST I DENNE SÆSON

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    2 Måned(er) sidenGlem alt om overdreven danskervinkel. Indkasttræner Thomas Grønnemark har en positiv indvirkning på Liverpool.
Han har fået stryg på britisk tv af markante stemmer som Andy Gray og Steve Nicol, men den danske indkasttræner Thomas Grønnemark fortsætter ufortrødent med at arbejde med indkast for nogle af Europas stærkeste klubber, heriblandt Liverpool.

I Round World Coaches View's podcast fortæller danskeren om sit arbejde:

“Det meste af tiden er folk overraskede, men det skyldes manglende viden, men der er normalt mellem 40 til 60 indkast i en kamp. Hvis man ser nærmere på den tid der bruges på indkast og indkast-relaterede situationer, så er det altså 15-20 minutter i løbet af en kamp. Vi taler ikke om marginale gevinster eller småting. Det er en stor ting i fodbold."

Og hvis man så manglede et par kolde facts er Grønnemark også leveringsdygtig i interviewet, hvor han løfter sløret for hvordan Liverpool profiterer på de forbedrede indkastteknikker og Grønnemarks arbejde.

“I Liverpool har vi scoret 13 mål efter indkastsituationer i denne sæson (2019/20, red.). Det er fordi spillerne har lært forskellige indkastteknikker i forskellige zoner, så ved de at hvis modstanderen dækker os, så skaber vi plads i et område tættere på. Vi udnytter andre områder." siger Grønnemark.

Altså er der god grund til at kippe med Dannebrog og fejre at en dansker på den måde gør Liverpool bedre.

 

Du kan høre vores Q&A med Thomas Grønnemark fra starten af april. 

Kopcast · Kopcast - Q&A med Thomas Grønnemark - Liverpools danske indkasttræner
TAGS   thomas grønnemark  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM