Next
STATS
Transfer Centre 

HENDERSON: EN AF VORES KVALITETER ER VORES RESPONS PÅ TILBAGESLAG

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    6 Måned(er) sidenJordan Henderson mener at en af truppens store kvaliteter er responsen på tilbageslag.
Når modgangen rammer Liverpool-truppen, som i sidste uges nederlag til Atletico Madrid, så er man gode til at respondere.

Det anfører Jordan Hendernson i dagens kampprogram

"En af de bedste kvaliteter i vores trup i de seneste par sæsoner er evnen til at respondere positivt på tilbageslag. Det er nok en misforståelse i denne sæson, at vi ikke har mødt mange. Jeg kan fortæller jer at det har - hele tiden faktisk. Vi har haft tilbageslag og modgang i kampene og vi har reagerede på den rette måde. Vi har haft tilbageslag og modgang med skader og sygdom og vi har reageret på den rette måde. Vi har ikke tabt så mange kampe på det seneste, men når nederlagene så er kommet har vi reageret på rette måde." 

"Jeg tror grunden til dette er ret simpel. Vi gør ikke noget større end det behøver at være. Vi ser ethvert tilbageslag som et problem der har en løsning. Som gruppe er vores kultur: Find en løsning. At tabe i Madrid var skuffende, virkelig skuffende, men perspektiv er vigtigt, og at man ikke puster det for stort op. (...)"

“(...) Det er ikke så svært at omstille vores fokus, for opgaven vi står over for i aften er virkelig hård. West Ham er et hold fyldt med internationale kvalitetsspillere og med en manager der har lang erfaring med at få positive resultater og med et ønske og en sult, for at de kan forbedre deres situation." 

“Hvis vores fokus er andetsteds, end udelukkende på denne kamp, så kommer vi til at få endnu et tilbageslag uden tvivl."

TAGS   jordan henderson  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM