Next
STATS
Transfer Centre 

HENDERSON MED STOR ROS TIL JOE GOMEZ

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    7 Måned(er) sidenKaptajn Jordan Henderson roser Joe Gomez i dagens kampprogram.
Det er benhårdt arbejde og den rette mentalitet, der ligger bag Liverpools fantastisk flotte sæson indtil videre. 

Det skriver Jordan Henderson i dagens kampprogram, hvor han også sender store roser afsted til Joe Gomez.

"Inde i omklædningsrummet har vi en masse gode ledere, en masse store karakterer, der hver dag skubber hinanden fremad for at være sikre på, at niveauet ikke falder til træning, så vi hele hele tiden forbedrer os. Vi gør det hver eneste træningssession, så vi er sikre på at det er på 100 procent." 

"Det er ikke længe siden, at der var en masse fokus på vores manglende clean sheets. Jeg kan fortælle jer, at det betød noget for os alle, ikke bare forsvarsspillerne. Vores forventninger til os selv var at gøre det bedre på det område og vi har set en forbedring. Men vi er ikke tilfredse, vi vil have mere."

 

Stor ros til Joe Gomez

"Sæt en standard, opfyld den og forsøg at overgå den. Aldrig stop med at fokusere på hvad vi kan gøre bedre. Det er vores mantra. En af dem der har legemliggjort det for os for nylig er Joe Gomez. Starten på hans sæson var ikke nem. Han havde tilbageslag at kæmpe med og udfordringer han skulle overkomme."

"Vi ved alle hvilket massivt talent Joe er, men på dette niveau handler det også om vedholdenhed. Det betød alverden for os, at se hvordan har er steppet op igen og spiller med så stor selvtillid og kontrol.

"Joe er ikke en type der tænker for meget over individuel ros og han vil være den første til at sige, at han har endnu mere at give af. Men jeg synes han situation er et godt eksempel til hvilken som helst spiller, at hårdt arbejde og kun hårdt arbejde, er vejen frem for at opnå noget specielt. Som person eller som hold." 

"Uanset hvad der skrives og siges om os lige nu, kan jeg love Liverpool-supporterne, at vi ikke ændrer vores tilgang på noget tidspunkt i denne sæson. Indtil det absolut sidste spark i den allersidste kamp er vores eneste målsætning at være bedre i den kommende kamp end vi var i kampen før den." 

"Det er en attitude der har gjort os godt indtil videre og der er ingen chance for at vi kommer til at ændre det."

 

Kampen mellem Liverpool og Sheffield United spilles kl. 21.00 og vises på Xee og Viaplay 

TAGS   jordan henderson   joe gomez   kampprogram  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM