Next
STATS
Transfer Centre 

HENDERSON: VI SKAL FORTSÆTTE

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    8 Måned(er) sidenDer er stor glæde i Liverpool-lejren efter finalesejren mod Flamengo, men fokus er allerede rettet mod Leicester på Boxing Day.
Liverpool-truppen er glade for gårsdagens finalesejr. Og også kaptajn Henderson er begejstret for at have sikret sig titlen som verdens bedste klubhold, men selvom endnu et trofæ er sikret, er fokus allerede på den kommende kamp mod Leicester. Det fortalte han efter sejren lørdag aften.

“Jeg er glad for at vi kom her, gjorde det vi ønskede og det er at vinde. Vi har spillet to hårde kampe med overtid, men jeg synes at drengene bare blev ved og viste en fantastisk mentalitet igen for at sikre sejren. Vi havde nogle gode chancer i kampen, men blev hele tiden ved med at kæmpe og skabe gennembruddet, så jeg er glad for at vi gjorde det og holdt målet rent."

“Vi skal fortsætte. Vi har en stor kamp i midtugen og kampene kommer løbende, så selvfølgelig kan vi nyde i aften, men i morgen skal vi restituere og så fokusere på Leicester." 

Leicester tabte lørdag til Manchester City, hvilket betyder at Liverpool har 10 point ned til Brendan Rodgers' tropper inden topkampen på Boxing Day. Derudover har Liverpool i forvejen en kamp i hånden.

 

TAGS   jordan henderson   vm for klubhold  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM