Next
STATS
Transfer Centre 
Paul Ince

INCE: DET GIVER INGEN MENING AT ANNULLERE SÆSONEN

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    4 Måned(er) sidenPaul Ince er sikker i sin sag. Det er nødvendigt at spille indeværende sæson færdig. Det siger han til Mirror
Det giver ingen mening at annullere denne sæson, mener Paul Ince.

Det er Mirror der bringer hans holdninger til den svære situation Premier League står i.

“Det er en vanskelig situation for du kan ikke tilfredsstille alle. Kan du forestille dig at vente i 30 år på at vinde mesterskabet og så, når du er på nippet til at gøre det, så ender de med at annullere sæsonen?"

"Det oprør det ville skabe i Liverpool. Vil vi hellere gøre et hold oprørte for at gøre alle andre glade eller give det til Liverpool? Vi bliver nødt til at færdiggøre sæsonen uanset hvad der sker, om det så bliver i maj eller juni. Vi taler om blot 9 kampe." 

"Uanset om det er bag lukkede døre eller ej, så er det andre der skal beslutte det, men der er for meget på spil for alle - ikke bare Liverpool. Selv nedrykningsfeltet er for tæt, så det er krystalklart at vi bliver nødt til at færdiggøre sæsonen. Vi ved ikke hvor længe det kommer til at vare, men at annullere det hele giver ingen mening."  

For nuværende er Premier League suspenderet indtil 30. april 2020. Mange mener dog at dette udelukkende er for at give klubberne arbejdsro og at bolden nok tidligst kommer til at rulle igen i juni måned. Dette er dog endnu ubekræftet.

TAGS   paul ince  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM