BLIV MEDLEM I DAG - SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET
 
BLIV MEDLEM I DAG
SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET

VIND BILLETTER & TURE TIL ANFIELD HVER MÅNED

 
CARVALHO I FLYVENDE FORM

Coutinho
 
Foto: Getty Images ©

INDIKATION FRA PETER MOORE: INGEN COUTINHO


Trods vedholdende rygter om at Liverpool skulle være i gang med at tilbagekøbe Philippe Coutinho, så peger udtalelser fra Peter Moore på det modsatte.



Den administrerende direktør Peter Moore angav, at brasilianeren ikke ville passe til klubbens nuværende spillestil under Jurgen Klopp.

Liverpools administrerende direktør Peter Moore ser ud til at mane rygterne om en genforening med Philippe Coutinho i jorden ved at antyde, at midtbanespilleren ikke længere ville passe til spillestillen under Jurgen Klopp.
Philippe Coutinho tilbragte fem år på Anfield, før han flyttede til Barcelona i januar 2018 for hele 142 millioner pund.

Den 27-årige brasilianer kæmpede for at gøre en forskel i sine første 18 måneder for Barcelona og kom herefter på lån til Bayern München sidste sommer.
Da han talte med Cape Towns officielle "Liverpool Supporters Club" i lørdags, sagde Peter Moore: "Da Philippe Coutinho forlod os, ændrede vi stil, ikke kun holdets struktur, men også måden, vi spiller fodbold på.
Hvis man husker, da han rejste for to år siden, så ændrede vi spillestil, og vi tabte næsten ikke en kamp på den konto. Ingen disrespekt for Philippe, men han havde en anden spilstil. Vi fik penge fra Barcelona, der ​​hjalp med at finansiere Alisson Becker."

Philippe Coutinho scorede 54 mål og lavede 45 assists i 201 kamper for Liverpool efter han kom til for 8,5 millioner pund fra Inter Milan i januar 2013.
Han har imidlertid kæmpet med at leve op til sine imponerende præstationer på Anfield, siden han rejste til Spanien og og herefter Tyskland på en låneaftale der giver mulighed for senere køb.
I mellemtiden har Liverpool haft betydelig, med CL-trofæ i sidste sæson, og foreløbig UEFA Super Cup og Club World Cup trofæer i denne sæson og med udsigt til Premier League trofæ indenfor rækkevide.
 

KUNNE DU LIDE
INDHOLDET?
BLIV MEDLEM
SÅ KAN VI LAVE
MERE I FREMTIDEN!

VIND BILLETTER & TURE TIL ANFIELD HVER MÅNED




Headline is here and everything

Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer
Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer

Log ind



Some text some message..