Next
STATS
Transfer Centre 

INDIKATION FRA PETER MOORE: INGEN COUTINHO

Nyhed

  • Skrevet af Redmen Family
    6 Måned(er) sidenTrods vedholdende rygter om at Liverpool skulle være i gang med at tilbagekøbe Philippe Coutinho, så peger udtalelser fra Peter Moore på det modsatte.
Den administrerende direktør Peter Moore angav, at brasilianeren ikke ville passe til klubbens nuværende spillestil under Jurgen Klopp.

Liverpools administrerende direktør Peter Moore ser ud til at mane rygterne om en genforening med Philippe Coutinho i jorden ved at antyde, at midtbanespilleren ikke længere ville passe til spillestillen under Jurgen Klopp.
Philippe Coutinho tilbragte fem år på Anfield, før han flyttede til Barcelona i januar 2018 for hele 142 millioner pund.

Den 27-årige brasilianer kæmpede for at gøre en forskel i sine første 18 måneder for Barcelona og kom herefter på lån til Bayern München sidste sommer.
Da han talte med Cape Towns officielle "Liverpool Supporters Club" i lørdags, sagde Peter Moore: "Da Philippe Coutinho forlod os, ændrede vi stil, ikke kun holdets struktur, men også måden, vi spiller fodbold på.
Hvis man husker, da han rejste for to år siden, så ændrede vi spillestil, og vi tabte næsten ikke en kamp på den konto. Ingen disrespekt for Philippe, men han havde en anden spilstil. Vi fik penge fra Barcelona, der ​​hjalp med at finansiere Alisson Becker."

Philippe Coutinho scorede 54 mål og lavede 45 assists i 201 kamper for Liverpool efter han kom til for 8,5 millioner pund fra Inter Milan i januar 2013.
Han har imidlertid kæmpet med at leve op til sine imponerende præstationer på Anfield, siden han rejste til Spanien og og herefter Tyskland på en låneaftale der giver mulighed for senere køb.
I mellemtiden har Liverpool haft betydelig, med CL-trofæ i sidste sæson, og foreløbig UEFA Super Cup og Club World Cup trofæer i denne sæson og med udsigt til Premier League trofæ indenfor rækkevide.
 

TAGS   Philippe Coutinho   peter moore   alisson becker  Flere nyheder

    Update
  • TOM HILL FORLÆNGER MED LIVERPOOL

    Det meddeler klubben på sin hjemmeside.
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM