Next
STATS
Transfer Centre 
Barcelona er interesserede i Gini Wijnaldum, skriver Neil Jones

JONES: BARCA INTERESSEREDE I WIJNALDUM

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    9 Måned(er) sidenRonald Koeman og Barcelona kan godt se fidusen i at hente Gini Wijnaldum. Det skriver Neil Jones fra Goal.

Gini Wijnaldum og Liverpool har ikke haft kontraktforhandlinger længe. I mellemtiden har Barcelona og Ronald Koeman fået færten af Wijnaldums situation.

Det skriver Neil Jones fra Goal. 

Ifølge Jones har catalanerne endnu ikke rykket på deres interesse, men de holder i dén grad øje med hvad der foregår i Liverpool.

For netop i Liverpool har man endnu ikke fundet en løsning på Gini Wijnaldums kontraktsituation. Det er fortsat uvist om man ønsker at lade hollænderens kontrakt løbe ud (der er mindre end et år tilbage) eller om man trods alt kan lande et kompromis og dermed en forlængelse.

Det er ikke tilfældigt at Barcelona er interesserede i Gini Wijnaldum netop nu. Udover kontraktsituationen så kender den nye Barca-træner, Ronald Koeman, også Gini Wijnaldum fra det hollandske landshold. 

Jones skriver ydermere at Gini Wijnaldum ikke har i sinde at skifte på nuværende tidspunkt. Altså må vi nok fortsat væbne os med en solid portion tålmodighed indtil der kommer en afklaring .

 TAGS   transfer   fc barcelona   gini wijnaldum  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM