Next
STATS
Transfer Centre 

JONES: SYV LIVERPOOL-SPILLERE KAN SMUTTE INDEN DEADLINE

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    29 Dag(e) sidenIfølge Neil Jones kan Liverpool få ryddet godt ud i truppen inden transfervinduet lukker.
Hele syv Liverpool-spillere kan forlade klubben enten ved at blive solgt eller ryge på udlån inden transfervinduet lukker i. 

Det skriver Goal-journalisten Neil Jones.

Sheffield United har budt på Rhian Brewster (£20 millioner pund plus add ons) og det forventes at Liverpool kræver en tilbagekøbsklausul som en del af aftalen.

Burnley har budt på Harry Wilson (£12 millioner pund plus £4 millioner i add ons). Buddet på Wilson er, ifølge Jones, en anelse lavere end et Liverpool selv har forestillet sig. Andre klubber kan også se en idé i at se nærmere på Wilson, således har Leicester, Fulham, Southampton, Leeds og Newcastle udtrykt interesse, mens Aston Villa fik afvist et tilbud om et lejeophold.

Marko Grujic tiltrækker interesse fra Borussia Mönchengladbach. Ifølge Jones mener Liverpool at Grujic er mindst £20 millioner pund værd efter at have bevist sig i den tyske Bundesliga for Hertha Berlin de seneste to sæsoner.

Blandt de mindre profilerede spillere finder man walisiske Ben Woodburn som egentlig var på vej til Sparta Rotterdam, men det gik i stå og derfor er det nu Hull der er tættest på at sikre sig Woodburn.

Hvad angår det unge forsvarstalent Sepp van den Berg, så skriver Neil Jones, at van den Berg kan ende med at blive udlejet. Det stemmer godt overens med en anden historie fra i går, hvor det fremgik, at flere klubber holder øje med hollænderen.

Liam Millar menes også at være på vej ud på endnu et udlån, mens Yasser Larouci forventes helt at forlade klubben. To klubber skulle have kontaktet Liverpool med henblik på at lande en handel.

 

 

 

 

TAGS   transfer  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM