Next
STATS
Transfer Centre 
Liverpool har flere emner i kikkerten til positionen som venstre back denne sommer

JOURNALIST: FLERE VENSTRE BACKS PÅ LIVERPOOLS RADAR

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    26 Dag(e) sidenIfølge Goal-journalisten Neil Jones har Liverpool øje på i hvert fald to venstre backs som back-up til Andy Robertson
Der var ikke mange der troede at Andy Robertson kunne udvikle sig så eksplosivt som det var tilfældet, da han skiftede til Liverpool. Den skotske venstre back hentet i Hull City blev hurtigt en fanfavorit og har med tiden udviklet sig til at være en af de bedste på sin position i verden.

Men selv en Andy Robertson kan få brug for et hvil i ny og næ, og det har før bragt Liverpool i problemer. Den gængse løsning med James Milner på positionen samt den nye model, hvor højre back Neco Williams rykker over i modsatte side er ikke bæredygtige i længden.

Liverpool har dog et par venstre backs på deres radar, ifølge Goal-journalisten Neil. Jones.

Jones skriver i en længere artikel på Goal.com, at Liverpool holder øje med Norwich-backen Jamal Lewis samt Bournemouth-spilleren Lloyd Kelly. Sidstnævnte var også på Liverpools radar sidste sommer, men Bournemouth overhalede Klopp og co. indenom. Kelly skulle være ekstra interessant for Liverpool, da han både kan spille positionen som venstre back samt være center back.

Dermed kan man løse to udfordringer med én signing, såfremt at Dejan Lovren skifter til sommer, skriver Jones.

Det engelske transfervindue åbner om præcis en uge. Dagen efter at Premier League er færdigspillet. 

TAGS   JAMAL LEWIS   LLOYD KELLY   transfer  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM