Next
STATS
Transfer Centre 
Klopp happy

JOURNALIST: KLOPP VIL IKKE BARE VINDE LIGAEN, HAN VIL BYGGE ET DYNASTI

Nyhed

  • Skrevet af Clark James
    8 Måned(er) sidenTo af de troværdige journalister tæt på klubben, Simon Hughes og James Pearce, svarede tidligere på dagen på spørgsmål omkring Jürgen Klopp og klubbens transferplaner via The Athletic.
OM KLOPPS FORLÆNGELSE

Hughes: "Jeg kan virkelig ikke overdrive størrelsen af de her nyheder. Klubben har arbejdet meget hårdt for at få Klopp til at blive. I lang tid tror jeg at han havde 2022 som et punkt, der var planlagt for hans exit, men han har siden indset størrelsen af denne her klub og hvor meget længere den kan udvikle sig. Kilder har fortalt mig indenfor den sidste halve time, at det her er det største klubjob han formentlig kommer til at få nogensinde og han ønsker ikke bare at vinde ligatitler her, men han ønsker at bygge et dynasti og efterlade et vedvarende aftryk. Meget spændende tider."

 

Pearce: "Der er ingen exit-klausul. Så snart Klopp - og Lijnders & Krawietz - havde givet udtryk for ønsket om forlængelse overfor FSG, var forhandlingerne ligetil."

 

OM TRANSFERS

Pearce: "Som tingene er lige nu, så er det kun Minamino (der er i pipeline). Klubben kan måske se sig nødsaget til at gøre noget defensivt (i januar) grundet skadessituationen."

 

OM JADON SANCHO

Pearce: "Klopp kan lide ham, men som tingene er lige nu, så er han for dyr. Han er ikke £100m værd. En sommertransfer er mere sandsynlig, men der er ingen garantier."

 

TAGS   jadon sancho   jürgen klopp   james pearce   Simon Hughes  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM