Next
STATS
Transfer Centre 
Liverpool holder godt øje med et belgisk talent

JOURNALIST: LIVERPOOL OG CITY I KAPLØB OM TALENT

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    3 Måned(er) sidenLiverpool og Manchester City er i et kapløb om et stort talent. Det skriver David Maddock.
I Premier League har Manchester City længe halset efter Liverpool i tabellen, men nu er de lyseblå en del af et kapløb med Liverpool på transferfronten.

Det melder David Maddock.

Spilleren som de to klubber har øjnene rettet mod er den blot 17-årige belgier Aster Vranckx, som begge klubber har set i aktion i mindst 3 kampe, hvor han har foldet sig ud for belgiske KV Mechelen.

De to engelske klubber er dog ikke alene, også Bayern München og Feyenoord har talentet på radaren. Prisen for Vranckx skulle ligge på blot £1,5 millioner pund.

 

I artiklen beskriver Maddock det unge talent som en høj, atletisk midtbanemand der kan udfylde en del forskellige roller. Herudover beskrives Aster Vranckx som moden af sin alder. Dette især efter at han blev fast starter for sin klub, inden coronaen ramte. 

 

Liverpools interesse i spilleren er dog ikke ny, da man har holdt øje med Aster Vranckx siden 2019, da han fik sin debut som bare 16-årig.

Maddock melder desuden, at det er langt mere sandsynligt at et talent som Vranckx er på radaren fremfor mange andre, da coronapandemien har ændret en hel del på transfermarkedet. Her er meget dyre investeringer i nye spillere altså ikke nødvendigvis det der frister Premier League-klubberne.

Noget af det mest underspillede, men dog alligevel mest opsigtsvækkende i Maddocks artikel er at Liverpool, ifølge journalisten, har fokus rettet mod den næste generation af talenter i løbet af det næste år til halvandet som konsekvens af coronaen. 

Altså kan det være at der er unge spillere på vej til klubben fremfor etablerede profiler.

 

 

TAGS   aster vranckx   transfer  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM