Next
STATS
Transfer Centre 
Nike og Liverpool udskyder starten på deres samarbejde

JOURNALIST: LIVERPOOL OG NIKE UDSKYDER START PÅ SPONSORAT

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    3 Måned(er) sidenLiverpool og Nike har sammen med New Balance landet en aftale, der udskyder Nikes sponsorat. Det skriver journalisten Matt Hughes.
Den globale pandemi har ikke bare sat fodbolden i bero. Den har også skabt store udfordringer, når det kommer til sponsorater.

I Liverpool var det oprindeligt planen at samarbejdet med Nike skulle starte fra d. 1. juni, men dette partnerskab starter nu først ved begyndelsen af næste sæson.

Det beretter den velinformerede journalist Matt Hughes fra Daily Mail.

Dermed kan New Balance nyde noget af en afslutning på deres 5-årige sponsorat i klubben, da Jordan Henderson kommer til at løfte Premier League-trofæet iført en New Balance-trøje. Dette var oprindeligt planen, men så kom coronaen og skabte tvivl. 

 

Ifølge Hughes har Liverpool, New Balance og Nike været i løbende dialog om hvordan man skulle løse udfordringen. Denne dialog har kørt siden marts, men nu er der altså landet en aftale der betyder, at Liverpool afslutter sæsonen i New Balance og Nike så først kommer på banen, når en ny sæson står klar. Dette er dog også ensbetydende med, at Nike får en pæn økonomisk kompensation.

Fra Liverpools side har det, ifølge Hughes, været vigtigt at afslutte samarbejdet med New Balance på en ordentlig måde, hvorfor man nu indgår denne aftale.

 

 

 

TAGS   nike   new balance  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM