BLIV MEDLEM I DAG - SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET
 
BLIV MEDLEM I DAG
SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET

VIND BILLETTER & TURE TIL ANFIELD HVER MÅNED

 
JOYCE: EDWARDS VENDER TILBAGE

Ben White
 
Foto: Getty Images ©

JOURNALIST: LIVERPOOL OVERVÅGER LEEDS-FORSVARER


Guardian-journalist Louise Taylor skriver i en artikel om Leeds United, at Liverpool holder et vågent øje med forsvarsspilleren Ben White.



Adskillige kilder i og omkring miljøet i Leeds United har tidligere nævnt, at Liverpool - sammen med andre klubber - holdt øje med forsvarsspiller Ben White.

Nu skriver Guardian-journalisten Louise Taylor, at Liverpool nærmest overvåger unge White, der har imponeret under sit udlån til Championship-klubben fra Brighton.

Taylor skriver i sin artikel:"hans tekniske sikkerhed, blik for afleveringer - der er i Top 20 af alle markspillere i Championship - og skarpe tacklinger, har ikke bare gjort forsvaret tæt, men har gjort at Liverpool har ham under noget der minder om konstant overvågning." 

Årsagen til at Louise Taylor skriver om White i sin artikel skyldes, at Ben White forventes at skulle erstatte karantæneramte Kalvin Phillips, som spiller en form for sweeper-rolle mellem forsvarskæden og midtbanen. Hertil skriver Taylor: "Jürgen Klopp vil uden tvivl være spændt på at se hvordan White klarer sig på en ny position"

Også mediet The Athletic har tidligere meldt, at Liverpool holder øje med Ben White

KUNNE DU LIDE
INDHOLDET?
BLIV MEDLEM
SÅ KAN VI LAVE
MERE I FREMTIDEN!

VIND BILLETTER & TURE TIL ANFIELD HVER MÅNED




Headline is here and everything

Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer
Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer

Log ind



Some text some message..