Next
STATS
Transfer Centre 

JOURNALIST: LIVERPOOL OVERVÅGER LEEDS-FORSVARER

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    17 Måned(er) sidenGuardian-journalist Louise Taylor skriver i en artikel om Leeds United, at Liverpool holder et vågent øje med forsvarsspilleren Ben White.

Adskillige kilder i og omkring miljøet i Leeds United har tidligere nævnt, at Liverpool - sammen med andre klubber - holdt øje med forsvarsspiller Ben White.

Nu skriver Guardian-journalisten Louise Taylor, at Liverpool nærmest overvåger unge White, der har imponeret under sit udlån til Championship-klubben fra Brighton.

Taylor skriver i sin artikel:"hans tekniske sikkerhed, blik for afleveringer - der er i Top 20 af alle markspillere i Championship - og skarpe tacklinger, har ikke bare gjort forsvaret tæt, men har gjort at Liverpool har ham under noget der minder om konstant overvågning." 

Årsagen til at Louise Taylor skriver om White i sin artikel skyldes, at Ben White forventes at skulle erstatte karantæneramte Kalvin Phillips, som spiller en form for sweeper-rolle mellem forsvarskæden og midtbanen. Hertil skriver Taylor: "Jürgen Klopp vil uden tvivl være spændt på at se hvordan White klarer sig på en ny position"

Også mediet The Athletic har tidligere meldt, at Liverpool holder øje med Ben WhiteTAGS   ben white   Leeds United   transfer  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM