Next
STATS
Transfer Centre 
Liverpool var klar til at sige farvel til seks spillere denne sommer

JOURNALIST: LIVERPOOL VAR FORBEREDT PÅ AT SÆLGE SEKS SPILLERE

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    4 Måned(er) sidenIfølge Neil Jones var Liverpool parate til at sælge seks spillere denne sommer.
Coronaen har vendt op og ned på mange ting. En af de ting er transfermarkedet, der normalt ville have været i fuld gang netop nu. Og såfremt det havde været i fuld gang på nuværende tidspunkt så havde Liverpool også gjort sig klar til at sælge ud. Hele seks spillere ville Liverpool faktisk være parate til at skyde afsted.

Det skriver den velinformerede Neil Jones.

Ifølge Jones, så ville det være en god blanding af faste førsteholdsspillere, udlejede spillere og den uheldige Loris Karius, hvis ophold i Tyrkiet gik i vasken tidligere på foråret.

Her er er de spillere som der ifølge Jones ville være tale om kunne blive skibet afsted, hvis det ikke havde været for coronaen:

- Harry Wilson

- Divock Origi

- Dejan Lovren

- Xherdan Shaqiri 

- Loris Karius 

- Marko Grujic

 

Det er værd at notere sig, at for eksempel spillere som Origi og Lovren ikke nødvendigvis var salgsemner, men at de kunne skydes afsted såfremt at de også selv ønskede nye udfordringer.

For nuværende er det usikkert hvad der kommer til at ske på transfermarkedet denne sommer, men allerede nu ved vi - at både Adam Lallana og Nathaniel Clyne - med al sandsynlighed rykker videre på nye eventyr. Det samme gør sig også gældende med Pedro Chirivella.

 

TAGS   transfer  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM