Next
STATS
Transfer Centre 
Merseyside-derbyet kan ende med at blive spillet i Manchester

JOURNALIST: MERSEYSIDE-DERBYET KAN BLIVE SPILLET I MANCHESTER

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    2 Måned(er) sidenIfølge John Cross kan Merseyside-derbyet ende med at blive spillet i Manchester.
Hvis det ikke var fordi at verden var ramt af en pandemi skulle man tro at det var pure opspind, men den er god nok.

Ifølge John Cross, Mirror, kan Liverpool risikere at skulle møde Everton på Manchester Citys hjemmebane, Etihad, i Manchester. 

Det er de britiske politimyndigheder der ikke vil risikere at fans tropper op foran Goodison Park til at fejre et eventuelt mesterskab og derfor er man villige til at rykke kampen til Manchester i stedet. Dette kæmper både Liverpool og Everton dog voldsomt imod med fuld opbakning fra de resterende Premier League-klubber.

 

Ifølge Cross og Mirror fik man på dagens møde fortalt, at Liverpool kan blive nødsaget til at spille deres hjemmekampe væk fra Anfield indtil de måtte vinde titlen - og at det herefter vil blive tilladt for Liverpool at vende tilbage til Anfield, når begejstringen har lagt sig.

Liverpools kampe er dog ikke de eneste der kan blive rykket. Også London-derbyet mellem Tottenham og Arsenal kan blive rykket væk, såfremt at politiet får deres vilje.

 

Premier League forsøger indædt at få fjernet de neutrale hjemmebaner for genoptagelsesplanen, hvor man kæmper ihærdigt  for at overbevise politiet om at også Liverpools fans vil respektere myndighedernes retningslinjer grundet pandemien.

 

John Cross beretter ydermere, at der vil blive afholdt et nyt møde på næste torsdag - d. 4. juni - hvor Premier League vil stemme om planerne for afviklingen af kampene.

TAGS   premier league   coronavirus  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM