Next
STATS
Transfer Centre 
Neco Williams tilbydes en ny og forbedret kontrakt

JOURNALIST: NECO WILLIAMS FÅR NY OG FORBEDRET KONTRAKT

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    2 Måned(er) sidenUnge Neco Williams har imponeret. Det høster han nu frugterne af.
En lang sæson er gået på hæld og selvom den altoverskyggende overskrift har været Liverpools første mesterskab i 30 år, så har der alligevel også været plads til et par andresucceshistorier hist og pist. 

Neco Williams er en af dem. Fra at være et forholdsvis ubeskrevet blad i seniorsammenhæng, voksede den unge back virkelig med opgaven og fik godt med spilletid i slutningen af sæsonen.

Nu tilbyder klubben så en ny og forbedret kontrakt til backen, der kan skrive under på en ny kontrakt på 5 år med klubben. Det erfarer Neil Jones.

Williams ses allerede nu som en fremtidens mand på sin position, selvom at Trent Alexander-Arnold står foran i køen. Det får adskillige til at spekulere i om Trent en dag skal rykkes ind på midtbanen. Indtil da må Jürgen Klopp siges at stå i en særdeles gunstig situation på netop denne position.

Nu er de flestes øjne så rettet mod den transfer som angiveligt går igennem inden alt for længe. Her forventes det at græske Kostas Tsimikas bliver ny backup til Andy Robertson på venstre back.

TAGS   neco williams   kontraktforlængelse  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM