Next
STATS
Transfer Centre 
Spillerne kan kassere Project Restart, hvis de ikke får svar på deres spørgsmål

JOURNALIST: SPILLERNE KAN KASSERE 'PROJECT RESTART'

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    3 Måned(er) sidenSpillerne er temmelig lunkne over de svar de fik på et møde onsdag. Det kan føre til at de ikke støtter op om 'Project Restart', skriver journalist.
De 20 Premier League-anførere holdt onsdag møde med Premier League om planerne for Project Restart. 

Ifølge John Cross fra Mirror, luftede adskillige anførere deres kritik på mødet.

Mange af spillerne var nemlig temmelig lunkne over den tilgængelige information og de vedlagte planer. Især Troy Deeney og Mark Noble var tydelige i deres kritik og skepsis. 

Og hvor kommer denne modstand så fra? Ifølge John Cross er det blandt andet underskrivelsen af et dokument, der har vakt spillernes modstand. Dokumentet som spillerne skal underskrive før de må træne igen, handler om at de bekræfter at have forstået de gældende protokoller og at de har i sinde at efterleve dem. Dette mener flere af spillerne er en ansvarsfraskrivelse fra Premier Leagues side. Dette nægter Premier League dog at der skulle være tale om. 

Derudover er der også bekymring over om forsikringer og lignende er gældende under pandemien, hvilket de kræver svar på inden de kan tilslutte sig Project Restart.

 

Det var dog ikke ren modstand det hele på det to timer lange videomøde. Ifølge Cross udtrykte flere spillere deres ønske om at træne igen, selvom de ønsker svar på deres spørgsmål. Så der var ikke kun dårlig stemning, selvom der er flere der fortsat frygter for både eget og deres familiers helbred. Dette må siges at være ganske forståeligt.

Ikke desto mindre mangler der fortsat at blive løst et par udfordringer og afgørende spørgsmål skal besvares, hvis Premier League skal genoptages i midten af juni. Ellers kan spillerne kassere Project Restart, hvilket må siges at være et skrækscenarie for ligaen. 

 

 

TAGS   premier league   PFA   møde   coronavirus  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM