Next
STATS
Transfer Centre 
Sådan kommer TV-dækningen af Premier League til at se ud

JOURNALISTER: HER ER SKABELONEN FOR TV-DÆKNINGEN AF PREMIER LEAGUE

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    3 Måned(er) sidenDaily Mail-journalisterne Dominic King og Matt Hughes har nyt om hvordan afviklingen af Premier League-kampene kan komme til at se ud.
Både Sky Sports og BT Sport har fået besked fra Premier League om at gøre sig klar til en genoptagelse af ligaen d. 12. juni eller 19. juni. 

Dominic King og Matt Hughes fra Daily Mail har historien.

Planen er at lægge ud med en weekend med 10 kampe, der alle skal sendes direkte. 

 

Ifølge Daily Mail kunne weekendens plan se således ud:

Fredag aften: Tottenham - Manchester United

Lørdag: 4 kampe - spilles på ulige tidspunkter.

Søndag: 4 kampe - spilles på ulige tidspunkter

Mandag aften: 1 kamp.

 

Desuden spekuleres der i om hvorvidt Liverpools kamp mod Everton kunne blive mandagskampen med henblik på Sky Sports populære program, Monday Night Football. Chancen er der også for at det kan blive Manchester Uniteds kamp der vises her.

Hvor der tidligere har været historier fremme om at der kunne blive spillet kampe hver eneste dag, så er det ifølge King og Hughes ikke planen. Tværtimod håber man at kunne køre setuppet med weekenderne videre for resten af den indeværende sæson. 

 

Når det kommer til pundits, reportere og lignende, så overvejer man fortsat hvad der skal ske. I forhold til studiesetuppet er det uvist om man vil have folk på alle stadions eller samle de relevante eksperter i ét studie. Hvad angår reporterne, så melder Daily Mail-journalisterne at interviews med spillerne både før og efter kampene, kommer til at foregå via videolink, således at der ikke skal samles 8-9 reportere om spillerne.
 

Én ting er dog sikkert. Det bliver markant anderledes, når bolden ruller igen.

TAGS   premier league   tv  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM