Next
STATS
Transfer Centre 

Karakterer: TOTTENHAM (A)

Karakterer

 • Skrevet af Martin Busk
  9 Måned(er) sidenDet blev til ligasejr nummer 12 i træk, da Liverpool i går aftes på Tottenham Hotspur Stadium, fortsatte marchen mod mesterskab nummer 19.
Det var en kamp der bød på masser af godt spil fra gæsterne, men samtidig en kamp hvor det blev forsømt at lukke den ned, ved at være mere ihærdige i forsøget på at gøre det til 2-0. En blandet kamp, hvor især de første 45 minutter fra Liverpool, var gode - mens de sidste 45 minutter bød på større jævnbyrdighed. 

Her er karaktererne fra gårsdagens opgør: 
Karakterer


 • UB
  UBEDØMT
 • 1
  Elendig

  2
  DÅRLIG

  3
  UTILSTRÆKKELIG

 • 4
  BESTÅET

  5
  Under middel

  6
  Middel

 • 7
  Over middel

  8
  God

 • 9
  Fremragende

  10
  EKSTRAORDINÆR
Spillerstatistik

 A Becker
8

A Becker

Sæsongennemsnit: 6.8
Form (Seneste 5 kampe): 4.8
Man of the Match: 4


Stod hvor han skulle. Tog sig af det der kom. Enkelt, nemt, sikkert og lige til. 27 clean sheets i 51 ligakampe. Blot 27 mål lukket ind.


T A-Arnold
6

T A-Arnold

Sæsongennemsnit: 6.6
Form (Seneste 5 kampe): 6.2
Man of the Match: 5


Middel indsats af vores ellers fænomenale højre back. Lidt på hælene rent defensivt. Vandt kun halvdelen af sine tacklinger og dueller. For en gangs skyld sad indlæggene heller ikke i skabet. Son var opmærksom i sit defensive arbejde, når Trent gik med frem i banen.


J Gomez
6.5

J Gomez

Sæsongennemsnit: 6.4
Form (Seneste 5 kampe): 5.5
Man of the Match: 1


Den Liverpool-spiller der var mest på bolden. Et par dumme fejlafleveringer og indimellem skidt positionering trækker lidt ned. Tidligt gult kort satte lidt en dæmper på Gomez, men han vandt dog samtlige tacklinger og fik clearet tre gange.


V Van Dijk
8

V Van Dijk

Sæsongennemsnit: 7.1
Form (Seneste 5 kampe): 5.3
Man of the Match: 6


Ikke så meget at komme efter. Gjorde stort set alt rigtigt. Fint styr på Lucas Moura. Fejede godt op og satte ind hvor det var nødvendigt, blandt andet i situationen hvor Dele Alli var ved at komme på skudhold. Burde have headet en scoring ind, hvor han dog muligvis nok var i offside.


A Robertson
6.5

A Robertson

Sæsongennemsnit: 6.6
Form (Seneste 5 kampe): 7.2
Man of the Match: 1


Ulasteligt løbepensum. Han er bare i evig Duracell-aktion. Den sidste finesse manglede dog i indlæggene, hvor han blot havde 20 procents succesrate. Var træt til sidst, hvilket sagtens kunne have indbragt ham et rødt kort i duellen med Tanganga.


J Henderson
6.5

J Henderson

Sæsongennemsnit: 7.2
Form (Seneste 5 kampe): 6.8
Man of the Match: 5


Efter nogle vanvittige kampe, var kaptajnen noget mere anonym i denne kamp. Havde et par forfærdelige blundere der kunne have kostet. Alligevel ramte han en medspiller over 94 procent af gangene og man kan bestemt ikke sætte en finger på det enorme løbearbejde.


G Wijnaldum
7.5

G Wijnaldum

Sæsongennemsnit: 6.3
Form (Seneste 5 kampe): 5.5
Man of the Match: 2


God og pålidelig indsats samt hårdt arbejde af hollænderen. Boldsikker - med undtagelse af foræringen til Son der var ved at koste - og udstrålede stor vilje og effektivitet i duelspillet. God med bolden, når der skulle sættes tempo i det fremadrettede spil.


A O-Chamberlain
5

A O-Chamberlain

Sæsongennemsnit: 6.4
Form (Seneste 5 kampe): 5.8
Man of the Match: 1


Dårligste Liverpool-spiller. Skulle have scoret i de første minutter. Fik ikke meget ud af anstrengelserne. Han var den af de startende elleve med færrest boldberøringer og blev ganske fortjent skiftet ud efter en times tid.


M Salah
7

M Salah

Sæsongennemsnit: 6.9
Form (Seneste 5 kampe): 5.4
Man of the Match: 4


Blev aldrig rigtig farlig, da Davinson Sanchez konstant sad på nakken af ham, men fik alligevel sat sæsonens femte assist ind på kontoen, da han spillede Firmino fri til scoring, hvilket selvklart trækker op. Arbejdede derudover flot tilbage i banen.


S Mané
7

S Mané

Sæsongennemsnit: 7.1
Form (Seneste 5 kampe): 7.5
Man of the Match: 6


Årets spiller i Afrika fik ikke scoret, men var en evig trussel og en konstant uro. Tørrede Tanganga gevaldigt ved et par lejligheder, der dog omvendt også sad ganske godt på senegaleseren i andre situationer. Han var livlig og hele tiden spilbar og i fri position.


R Firmino
8

MOTM: R Firmino

Sæsongennemsnit: 6.8
Form (Seneste 5 kampe): 6.7
Man of the Match: 6


Syvende ligascoring fra brasilianeren og den femte scoring i hans seneste seks kampe. Dermed kan man roligt sige, at Bobby er på vej tilbage i målform. Målet gør ham til kampens spiller i tæt konkurrence med Alisson, van Dijk og Wijnaldum.


A Lallana
7.5

A Lallana

Sæsongennemsnit: 0
Form (Seneste 5 kampe): N/A
Man of the Match: 0


Kom ind med god energi og fik gjort præcis det han skulle, da det snerpede til og hvor der var brug for en blanding af erfaring og rutine, løbearbejde og holde fast i bolden på afgørende øjeblikke. Fortsat vigtig spiller på det her hold.


D Origi
7

D Origi

Sæsongennemsnit: 6
Form (Seneste 5 kampe): 4.9
Man of the Match: 1


Fik godt 10 minutter, hvilket ikke er meget at gøre godt med. Alligevel fik han vist prøver på hvad det er han kan og var tæt på at score til 2-0 efter en situation hvor han tørrede hele Spurs-forsvaret inde i feltet


X Shaqiri
UB

X Shaqiri

Sæsongennemsnit: 6.1
Form (Seneste 5 kampe): 6.2
Man of the Match: 0


Fik de sidste par minutter og nåede blot at røre bolden tre gange.


Jürgen Klopp
8

Jürgen Klopp

Sæsongennemsnit: 7.3
Form (Seneste 5 kampe): 6.8


Når han igen vinder, så er han jo bare god. Kunne måske have skiftet Origi ind lidt tidligere, da især venstresiden begyndte at hænge, men herregud da, det gik jo som det plejer at gå: Jürgen Klopp har altid ret.


TAGS  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM