Next
STATS
Transfer Centre 

Karakterer: LEEDS UNITED (A)

Karakterer

 • Skrevet af Frederik Fonnesbech-Wulff
  23 Dag(e) sidenHer er karaktererne til Liverpool efter opgøret mod Leeds United i Premier League.

Mange havde nok hovedet et lidt andet sted end på Elland Road, og det er forståeligt. Vi skal ikke ind i en længere snak om det.

Lad os snakke om 1-1 kampen mod Leeds. Liverpool havde alle chancer for at lukke kampen. Men Leeds blev ved med at bide sig mere og mere fast. De endte med at få mange store chancer, og Kabak måtte til sidst kapitulere.

Jeg synes egentlig, at Liverpool spiller en god kamp, især Alisson, Thiago og Trent. Til sidst mener Klopp, at vi skal trække os tilbage på midten og forsvare kampen hjem. Vi formår ikke at gøre det, og ender også med at svigte offensiven ved det move. Vi får enkelte chancer til at afgøre kampen i vores favør, men klunter rundt i det.

Ærgerlig type aften, som vi desværre har set alt for mange af i denne sæson.
Karakterer


 • UB
  UBEDØMT
 • 1
  Elendig

  2
  DÅRLIG

  3
  UTILSTRÆKKELIG

 • 4
  BESTÅET

  5
  Under middel

  6
  Middel

 • 7
  Over middel

  8
  God

 • 9
  Fremragende

  10
  EKSTRAORDINÆR
Spillerstatistik

 A Becker
8

MOTM: A Becker

Sæsongennemsnit: 6.8
Form (Seneste 5 kampe): 7.2
Man of the Match: 8


Nyt hår, ingen overskæg, men fuld af klasse. Han spillede en rigtig god kamp, hvor forsvaret lod lidt for meget komme igennem. Men det betød ikke noget før 87. minut, hvor Alisson ikke kunne gøre noget ved, at Llorente fik lov at smide bolden i nettet, uden rigtigt at være presset.


T A-Arnold
7

T A-Arnold

Sæsongennemsnit: 6.1
Form (Seneste 5 kampe): 6.9
Man of the Match: 4


Trent ser ud til, at være godt på vej tilbage i sin offensive superklasse, men det er fortsat svært for ham at følge med defensivt, og det gør os sårbare på omstillingerne. Det falder ikke godt sammen med de mange fravær i Liverpools defensiv, at andre ikke udvikler sig i takt. Måske det ville være på sin plads at få lidt mere defensiv stabilitet ind. Vi er ikke verdensmestre til at holde nullet.


Ozan Kabak
6.5

Ozan Kabak

Sæsongennemsnit: 6.3
Form (Seneste 5 kampe): 6.4
Man of the Match: 2


Taktikken var helt sikkert at bryde offensive linjer. Det virkede også delvis. Det var egentlig en fin kamp for Kabak, men der løber lidt for mange chancer igennem, og han så ikke god ud på Llorentes mål.


Fabinho
6.5

Fabinho

Sæsongennemsnit: 6.7
Form (Seneste 5 kampe): 6.5
Man of the Match: 3


En tur tilbage i midterforsvaret. Det er jo hvad det er, for han havde nok egentlig været vigtig til at bryde bolden på midtbanen imod et hold som Leeds, men der var ikke andre til at spille i midterforsvaret. Hans pasningsspil var ikke fantastisk. Det kostede næsten et mål.


A Robertson
7

A Robertson

Sæsongennemsnit: 6.7
Form (Seneste 5 kampe): 6.9
Man of the Match: 3


Robbo spillede også en super kamp offensivt, men tabte igen fart i det defensive. Han er simpelthen så træt. Giv nu Tsimikas en kamp eller to. Robbo er altid træt efter 70 minutter. Det er helt uvant. Denne her sæson trækker tænder ud.


G Wijnaldum
5

G Wijnaldum

Sæsongennemsnit: 5.9
Form (Seneste 5 kampe): 6
Man of the Match: 1


Vi har ofte snakket om, hvor vigtigt det er med alt det Gini laver, som vi ikke ser. Det var ikke sådan en aften. Vi så ikke rigtigt Gini, fordi han ikke rigtigt var med. En god situation, der ikke blev til noget i samarbejde med Mané, men derefter var der slukket. Han må da også skulle bruge en pause snart.


Thiago Alcantara
8

Thiago Alcantara

Sæsongennemsnit: 6.3
Form (Seneste 5 kampe): 6.4
Man of the Match: 2


Faktisk synes jeg, at Thiago spillede en virkelig god kamp, og med en smule mere held og kvalitet, så havde han selv scoret to mål, og haft minimum én assist. Han har været udskældt, og med rette, men det her var en af lyspunkterne.


J Milner
7

J Milner

Sæsongennemsnit: 5.9
Form (Seneste 5 kampe): 6.4
Man of the Match: 0


Det virker for mig at have Milner lidt mere med. Han viser styrke, lederskab og hjælper alle steder på banen. Det er aldrig super flot at se ham spille fodbold, men det skal det heller ikke være. Han er, hvad han er, og det er skide godt.


S Mané
7

S Mané

Sæsongennemsnit: 6.1
Form (Seneste 5 kampe): 5.4
Man of the Match: 5


Ah ja. Udskældte Mané. Han spiller en fin kamp, og havde scoret 2-3 mål, hvis han havde haft lidt mere held. Det kan lyde lidt mærkeligt, når det var hans eneste skud på mål, der gik ind, men han finder sig selv i positioner, hvor han bare mangler en smule mere, for at rette bolden ind.


Diogo Jota
7

Diogo Jota

Sæsongennemsnit: 6.4
Form (Seneste 5 kampe): 5.7
Man of the Match: 2


Sjovt med Jota, jeg føler egentlig, at han burde have scoret, men jeg kan ikke præcis sige hvor og hvornår. Der er så meget kvalitet på bolden, men det blev bare ikke en af de aftener.


R Firmino
7

R Firmino

Sæsongennemsnit: 5.7
Form (Seneste 5 kampe): 6.5
Man of the Match: 3


Jeg føler, at Bobby arbejder stenhårdt for holdet. Det er skønt at se, men manden kan bare ikke skyde på mål. Det er blødt, lige på, fra dårlige vinkler. Hvor er kvaliteten?


M Salah
6

M Salah

Sæsongennemsnit: 6.5
Form (Seneste 5 kampe): 6.6
Man of the Match: 4


Salah kom ind med fart på. Han virkede tændt, og kunne også have scoret, men generelt føler jeg at midtbanen hang så langt tilbage, at Salah måtte skabe alt selv fra midten og frem.


A O-Chamberlain
5

A O-Chamberlain

Sæsongennemsnit: 5.2
Form (Seneste 5 kampe): 5.4
Man of the Match: 0


Jeg er simpelthen så sur over, at Oxelademanden ikke scorer helt til sidst. Men hvis man vil regne med, at han gør det næste gang, så må man give ham mere en 10 minutter ad gangen. Ox skal spille sig tilbage til sit dejlige flair.


Jürgen Klopp
6

Jürgen Klopp

Sæsongennemsnit: 6.6
Form (Seneste 5 kampe): 6.5


Jeg er glad for at hører, at Klopp bakker op om fans og fodbold – det er ballsy at gå ud og snakke imod sine arbejdsgivere. Så er det sagt. Fodboldmæssigt stod vi til at kunne vinde den kamp komfortabelt efter 60 minutter, men Leeds får altså lov til at blive for farlige, og der bliver slet ikke strammet op. Klopp trak midtbanen længere tilbage, og det gjorde distrbutionen til offensive dårligere, og så kunne vi ellers være presset og løbe kontra de sidste 20 minutter. Øv at vi skal forsvare sådan en kamp hjem. Især når vi så ikke formår at gøre det.
TAGS   karakterer  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM