Next
STATS
Transfer Centre 

Karakterer: SHEFFIELD UNITED (H)

Karakterer

 • Skrevet af Frederik Fonnesbech-Wulff
  1 Måned(er) sidenVAR var endnu engang i fokus, da Liverpool tog sæsonens fjerde sejr ud af seks mulige mod Sheffield United.
Sheffield United måtte tage hjem uden point, da de sent lørdag besøgte Anfield. Liverpool startede i et enormt højt gear, Mane, Trent, Salah m.fl ville virkelig gerne sparke The Reds hurtigt i front, men desværre gjorde VAR sig endnu en gang uheldigt bemærket, og Liverpool måtte derfor se sig selv komme bagud mod bundproppen.

Langsomt men nogenlunde sikkert fik Liverpool vendt det til en sejr, efter Bobby og Jota nettede og sikrede Liverpool tre point, der var hårdt tiltrængte. Især fordi Man City bliver ved med at tabe point.

Præstationerne var overordnet fornuftige, og Alisson var tilbage. Fede tider.
Karakterer


 • UB
  UBEDØMT
 • 1
  Elendig

  2
  DÅRLIG

  3
  UTILSTRÆKKELIG

 • 4
  BESTÅET

  5
  Under middel

  6
  Middel

 • 7
  Over middel

  8
  God

 • 9
  Fremragende

  10
  EKSTRAORDINÆR
Spillerstatistik

 A Becker
7

A Becker

Sæsongennemsnit: 7.7
Form (Seneste 5 kampe): 7.9
Man of the Match: 3


Jeg tror, at alle Liverpool-fans var lige dele glade og overraskede over, at Alisson Becker var tilbage mellem stolperne til opgøret mod Sheffield. Det er gået hurtigt, men forhåbentlig ikke FOR hurtigt. Det sidste vi mangler, er en langtidsskadet Alisson, fordi man havde for travlt med at få ham tilbage. Han er simpelthen så vigtig, fordi han oser af selvtillid, organisation og sikkerhed, og det gør alle omkring ham bedre. Der var ikke meget at gøre på straffesparket, der var veleksekveret. Dog ser han rigtigt dum ud, da han forsøger at drible sig ud af en situation. Vardy havde nok scoret på den.


T A-Arnold
6.5

T A-Arnold

Sæsongennemsnit: 6.3
Form (Seneste 5 kampe): 7.2
Man of the Match: 1


Hold nu kæft, hvor ville det have været fedt, hvis han havde scoret fra midten i starten af kampen. Det var tæt på, men nok desværre også Trents største øjeblik i kampen. Jeg mener stadigvæk, at han gør det godt fremadrettet, men den defensive indsats har været totalt fraværende i denne sæson. For mig er han en af dem, der skal forbedre sig meget snart, også selvom noget kan undskyldes med træthed.


Fabinho
6.5

Fabinho

Sæsongennemsnit: 7
Form (Seneste 5 kampe): 7
Man of the Match: 1


Så er Fabinho efterhånden installeret som vores nye midterforsvarer, og hvilken bedre anledning findes der til at tackle som en midtbanespiller på kanten af feltet! Det er nu ikke fordi, at jeg mener, at der er specielt meget frispark. Men den kan dømmes, og blandet med lidt VAR, så har vi os en penibel situation, der bringer modstanderen foran. Øv.


J Gomez
7.5

J Gomez

Sæsongennemsnit: 6.1
Form (Seneste 5 kampe): 6.8
Man of the Match: 0


Der bygges stille og roligt en bedre formkurve op for Gomez, og han var bedste mand i defensiven mod Sheffield, hvilket er ekstremt velkomment. Veltimede tacklinger, god brug af sin fysik, og disker op med et par vigtige blokeringer. Både Gomez og Fabinho havde dog ret svært ved luftduellerne mod Sheffields 9’er McBurnie. Gomez har generelt haft det svært i luften på det seneste, og det koster altså en del nervøsitet.


A Robertson
7

A Robertson

Sæsongennemsnit: 7.2
Form (Seneste 5 kampe): 7.1
Man of the Match: 3


Robbo bliver ved at med indpiske energi i vores offensiv, og han går forrest i de her kampe, hvor dele af truppen er totalt ude af form. Jeg er vild med det. Han har virkelig fundet Mané på de flade indlæg, og endnu en gang var det ved at blive meget farligt. Der mangler stadigvæk en del defensivt, og jeg tror altså ikke, at det er noget man træner pt. Der skal selvfølgelig også lyde et kæmpe stort tillykke med de 100 kampe for Liverpool, som har budt på 77 sejre, hvilket er ny klubrekord.


G Wijnaldum
7

G Wijnaldum

Sæsongennemsnit: 6
Form (Seneste 5 kampe): 6.2
Man of the Match: 0


Uuhh, det lignede en af de mere klassiske Gini-kampe. Relativt usynlig og megavigtig, når Liverpool mangler at dække et område af. Jeg er vild med det. Han var ikke lige så god på bolden, og jeg havde faktisk lidt lyst til at se, hvad der var sket, hvis Klopp ikke havde holdt ham tilbage ude på sidelinjen. Men jeg er godt tilfreds.


J Henderson
8

MOTM: J Henderson

Sæsongennemsnit: 7.3
Form (Seneste 5 kampe): 7.6
Man of the Match: 2


Skønne, skønne Hendo. Hvor er han dog i stærk form. Han var trukket længere tilbage på banen som et resultat af, at bagkæden virkelig har brug for at blive afskærmet. I perioder spillede vi med to defensive midtbaner, men det skal da ikke afholde Hendo fra at lægge bolden ind i de farlige områder, og han skaber mere eller mindre Bobbys mål. Bedste mand på banen, hvis du spørger mig.


Diogo Jota
7

Diogo Jota

Sæsongennemsnit: 6.8
Form (Seneste 5 kampe): 6
Man of the Match: 2


Jota havde det faktisk svært i dele af kampen, men han er bare klasse. Det ser for mig ud som om, at han er alle pengene værd. Jeg tvivler faktisk på, at han er særlig meget inde i systemet, men han er tilstedeværende, pressende, irriterende og vigtigst af alt målscorende. Det var lækkert, at den lille portugiser steg så højt til vejrs imellem alle de store forsvarsspillere. Et vidunderligt øjeblik.


S Mané
7.5

S Mané

Sæsongennemsnit: 7
Form (Seneste 5 kampe): 5.8
Man of the Match: 2


Han er pissegod, ham her. Lige meget om han er i dårlig eller god form, så scorer han mål og laver assists. Mané skulle nok have scoret to mål selv i går, men assisten til Jota var milimeterpræcis. Fantastisk spiller, der hele tiden er bevægelig og farlig. Der er virkelig kommet en opskrift på, hvordan Mané og Robbo sammen kan skabe mål tidligt i kampene.


R Firmino
7

R Firmino

Sæsongennemsnit: 5.2
Form (Seneste 5 kampe): 5.6
Man of the Match: 0


Bobby var trukket længere tilbage som et resultat af, at vi skulle spille med to defensive midtbanespillere, men det virkede da som om, at det passer ham storartet. Ikke alene fik han scoret sit første mål i denne sæson, hans link-up-spil var milevidt bedre, end det har været på det seneste. Det er stadigvæk langt fra Bobbys topniveau, og det kan man kun glæde sig til, at han finder igen. Men ligesom Gomez, så er det livsnødvendigt, at de får formkurven til at stige, og begge viste gode tegn i denne kamp.


M Salah
7.5

M Salah

Sæsongennemsnit: 6.7
Form (Seneste 5 kampe): 5.6
Man of the Match: 2


Salah er ligeledes i fantastisk form og konstant til fare for modstanderen. Det er fedt at se. Centimeter fra at score to mål på dagen. Salah spillede en meget flydende rolle og var mest at finde på kanten i denne kamp, mens Mane og Jota søgte midten af feltet. Det fungerede egentlig fint, og vores offensiv har ikke de store problemer, hvis Jota, Mane, Salah og nu endelig Bobby alle sammen scorer mål jævnligt.


T Minamino
UB

T Minamino

Sæsongennemsnit: 5.8
Form (Seneste 5 kampe): 5.2
Man of the Match: 1


Har startet godt og ser ud til at kunne spille fint sammen med Jota, hvilket giver nogle hurtige små trusler imod tunge forsvarskæder.


J Milner
UB

J Milner

Sæsongennemsnit: 5.9
Form (Seneste 5 kampe): 6.2
Man of the Match: 0


Altid en god mand at smide ind, når man skal forsvare en etmålsføring i de sidste 10 minutter. Erfaring og boldsikkerhed er alt i disse situtationer.


Jürgen Klopp
7.5

Jürgen Klopp

Sæsongennemsnit: 7.4
Form (Seneste 5 kampe): 7.5


Der var et par ting, der virkelig sprang i øjnene. Interessant at Klopp følte, at Sheffield kunne ramme os hårdt, hvis ikke vi proppede to defensive midtbaner ned til at skærme vores forsvarskæde – og det var fuldstændig korrekt. Godt set. Vi startede som død og helvede. Der var smæk på, og med lidt held havde vi været foran 3-0 efter 10 min. At vi så falder i niveau efter en ikke-fodbold-agtig VAR-kendelse, det er simpelthen superirriterende, og Klopp formår ikke rigtigt at få ændret på tingene i de tidspunkter, hvor Liverpool er presset. I sidste ende trækker vi den hjem på rutinen, som vi gjorde i enormt mange kampe sidste år. Det ser bare lidt mere nervøst ud nu.


Anfield
UB

Anfield

Sæsongennemsnit: 6
Form (Seneste 5 kampe): N/A
TAGS  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM