Next
STATS
Transfer Centre 
Loris Karius er raget uklar med sin tyrkiske klub

KARIUS SAGSØGER BESIKTAS

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    4 Måned(er) sidenDen tyske keeper er raget uklar med sin tyrkiske klub Besiktas angående manglende betaling. En sag der nu er sendt til FIFA.
Det er svært ikke at have en anelse ondt af Loris Karius, hvis karriere må siges at have fået et par gevaldige ridser i lakken. 

Efter den katastrofale præstation i Champions League-finalen i Kiev for to år siden, har Karius været udlånt til tyrkiske Besiktas, men nu er de to parter raget uklar.

Siden oktober 2019 har den tyske keeper ikke fået udbetalt sin løn fra den tyrkiske klub, hvilket han - sammen med sin agent - nu melder til FIFA.

Men Besiktas er absolut ikke enig i, at tyskeren overhoved skal have betaling. I et Instagram-opslag skrev bestyrelsesmedlemmet, Erdal Torunogullari følgende:

"Karius er gået til FIFA angående den manglende løn og et ønske om at ophæve sin kontrakt. Han vil have os til at betale for de måneder, hvor han ikke har spillet. Han vil gerne smutte og det er hans beslutning. Vi ønsker ikke at betale ham penge som han ikke har fortjent."

Men den udmelding huer ikke Karius agent, Florian Goll, der fordømmer den tyrkiske klub.

"Jeg fordømmer på det kraftigste det faktum, at klubbens repræsentanter ønsker at fremstille Loris som en 'bussemand'. Betalingerne har absolut intet at gøre med coronakrisen, selvom klubben ønsker at kommunikere det ud på den måde."

Ydermere udtaler agenten, at Karius stadig har en aftale med Besiktas.

 

Loris Karius er fortsat Liverpool-spiller, hvor han har kontraktudløb i 2022, men der er intet der tyder på, at tyskeren nogensinde skulle vende retur til klubben med henblik på at være en del af setuppet. Det har erfarne og velinformerede journalister som James Pearce flere gange afvist.

 

TAGS   loris karius   besiktas  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM