Next
STATS
Transfer Centre 

KLOPP ÅBNER FOR ENDNU EN KONTRAKTFORLÆNGELSE

Nyhed

  • Skrevet af Andreas Brøns Riise
    15 Dag(e) sidenHvis kontrakten med Liverpool ikke forlænges, tager manageren et års sabbat. Det har han lovet sin kone Ulla.
I december 2019 forlængede Jürgen Klopp sin kontrakt med Liverpool til udgangen af 2023/34-sæsonen. Der har været spekuleret vidt og bredt i, at det skulle være hans sidste kontrakt med klubben, men nu åbner hovedpersonen selv for, at han kunne være interesseret i at forlænge opholdet på Merseyside yderligere.

Udmeldingen kommer i et interview med den tyske Youtube-kanal Leeroy will's wissen. Adspurgt hvad han vil lave, når kontrakten udløber, understreger Klopp, at fire år er en evighed i fodbold, og han ikke har gjort sig tanker om, hvad fremtiden til den tid vil byde på. Men:

"Lige nu går jeg ud fra, at jeg om fire år er i gang med at overveje, om jeg skal forlænge kontrakten. Hvis jeg ikke forlænger, så skal jeg holde ferie!", lyder det fra manageren, som fortsætter:

"Hvis jeg teoretisk set skulle være færdig i Liverpool om fire år, så starter jeg ikke i en ny klub dagen efter - uanset hvilken klub der måtte melde sig. Jeg har en klar aftale med Ulla: Når jeg er færdig i Liverpool, står den på et års pause".

Se hele interviewet her (kræver over middel tyskkundskaber):

 

TAGS  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM