Next
STATS
Transfer Centre 

KLOPP AFVISER AT HENTE DEFENSIV FORSTÆRKNING

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    8 Måned(er) sidenDen tyske manager afviser, at Liverpool skulle være på jagt efter defensiv forstærkning i det kommende vindue.
Virgil van Dijk må siges at have haft en del forskellige forsvarsmakkere i sin tid i Liverpool, hvor både Joel Matip, Joe Gomez og Dejan Lovren har alle været skadesramte. 

Det ændrer dog ikke på Jürgen Klopps dagsorden. Han har ikke i sinde at hente nye forstærkninger til defensiven lige foreløbig.

“Hvordan kan du mangle centerbacks, når du har fire styks plus Fabinho? Kun Fabinho er skadet, Matip er skadet og Dejan Lovren havde et problem, ja."

"Vi kommer ikke til at hente centerbacks på grund af skader. Det er verden udenfor der synes at vi mangler og vi bliver nødt til det, men efterfølgende ville vi have seks centerbacks og det ville ikke give så meget mening. Og du har brug for kvalitet. Du kan ikke have nogen bare for at have nogen. (...)

“Jeg er selvfølgelig bekymret omkring skader, men Lovren er ikke skadet. Det var en lille krampe han fik og det var det rette tidspunkt at tage ham ud."

 

I denne uges Kopcast diskuteres det blandt andet om Liverpool bør forstærke sig defensivt i det kommende transfervindue.

TAGS   jürgen klopp  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM