Next
STATS
Transfer Centre 

KLOPP AFVISER IKKE AT BRUGE PENGE I JANUARS TRANSFERVINDUE

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    8 Måned(er) sidenHer er de vigtigste pointer og citater fra Klopps pressemøde
Om Ballon d'Or

"Det er sådan folk ser det. Det har jeg ikke noget problem med. Lionel Messi er muligvis den bedste spiller jeg har set i min levetid. Maradona også, men jeg har set Messi oftere. Lionel har med rette vundet Ballon d'Or seks gange. Jeg kan dog ikke huske en mere imponerende sæson for en forsvarsspiller nogensinde. Det Virgil van DIjk sagde efterfølgende var fuldstændig rigtigt. Jeg er virkelig glad for mine spillere. Det var fedt, men det sidste sæson. Nu er prisuddelingerne overstået og alle drengene kan gå efter nye."

 

Om Marco Silvas og Evertons situation

"Jeg har sympati for ham. Livet som manager er svært. Det sidste han har brug for lige nu er at jeg har ondt af ham. Det har jeg ikke. Jeg kender til jobbet. Den vigtigste kamp for dem var den seneste mod Leicester og den var virkelig tæt. Det var en åben kamp og de var gode. Det her er en kamp der skiller sig ud for begge hold, så vi skal være klar fra start. Tabellen fortæller først den fulde sandhed til maj, ikke nu. Se på Evertons trup, den er virkelig god. Det klikker bare ikke hundrede procent, men jeg ved ikke hvorfor. Gomes skade gør det svært, Delph var de også uden. Det er ikke noget positivt run. Men disse ting kan ske. En masse pres på for de er ambitiøse."

"Får managers nok tid? For mit vedkommende, ja. Generelt? Det ved jeg ikke. Jeg kan kun tale om mig selv. Jeg har aldrig følt mig usikker. I min stilling eller andres er der et pres for at levere. Lykkes det ikke, så må klubben prøve noget andet. Generelt er der pres og beslutningerne tages for hurtigt. Det sker fordi folk tror at de ikke kan nå deres mål længere. Jeg ved dog ikke rigtig noget om det."

 

Om at trække Everton i FA Cup'en

"Min reaktion var ikke at løbe jublende gennem stuen."

 

Om Januars transfervindue

"Vi er næsten altid klar, hvis vi kan gøre noget i januars transfervindue. Hvilket betyder, at hvis et transferemne er ledig, så er pengene der også til at hente ham."

 

Om Joel Matips skade og den generelle skadessituation

“Joel Matip har brug for noget mere tid. Det heler, men ikke præcis på den måde som vi havde håbet. Resten af truppen er klar. De langtidsskadede selvfølgelig ikke, men resten af er fit og tilgængelige." 

TAGS   jürgen klopp   Everton   pressemøde  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM