Next
STATS
Transfer Centre 

KLOPP: ALDRIG I TVIVL OM KEITAS KVALITET

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    8 Måned(er) sidenManager Jürgen Klopp mener, at Naby Keita har været uheldig. Kvaliteten har han i hvert fald aldrig tvivlet på.
“Når du ser en spiller som ham, spørger du dig selv: Hvorfor spiller han ikke hver uge?" 

Dét spørgmål kan Jürgen Klopp kun svare på selv når snakken falder på Naby Keita, men svaret er nærliggende. Skader og uheld har forfulgt den afrikanske midtbaneprofil.

“Naby har haft skader og så har holdet været i rigtig god form. Skifter du så? Hvis du gerne vil skifte, flyver vi ikke. Det er ikke sådan, at vi har vundet alle vores kampe fire eller fem-nul. Så vi blev nødt til at bruge en spiller som vil hjælpe os med at forsvare dødbolde og den slags. Naby har ikke spillet. Det ved jeg. Vi har været i løbende kontakt og snakket en masse om det. Når alt kommer til alt, handler det om at en spiller har brug for at vide, at hans manager stadig tror på ham. Jeg var aldrig i tvivl om ham og lørdag har hjulpet en masse. Det er virkelig godt." 

Om Naby Keitas skadesproblemer siger Klopp:

“Han har bare været uheldig. Og i livet har du altid brug for held. Han startede rigtig godt. Alle glemte det og så blev han skadet. Vi har haft to rigtig gode sæsoner. Når noget virker, så er det ikke sådan at du lige kan presse fem procent mere ud af præstationen med en anden spiller. Drengene er blevet mere og mere vant til hinanden, men så kom en skade og han startede igen. Ligesom i år var han ikke hundrede procent klar, da han startede preseason, men jeg var aldrig i tvivl om hans kvalitet."

Naby Keita kan komme i spil mod sin gamle klub RB Salzburg tirsdag aften, når Liverpool drager mod Østrig i deres sidste Champions League-gruppekamp.

TAGS   Naby keita   jürgen klopp  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM