Next
STATS
Transfer Centre 
Jürgen Klopp var en glad mand efter gårsdagens sejr over Crystal Palace

KLOPP: ALLE MÅLENE VAR FANTASTISKE

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    2 Måned(er) sidenTilfredsheden strålede ud af Jürgen Klopp efter gårsdagens sejr over Crystal Palace
Jürgen Klopp var en rigtig glad mand efter gårsdagens sejr over Crystal Palace. 

Det fortalte han gladeligt om i et interview efter opgøret.

"Jeg kunne virkelig godt lide dette. Jeg kunne godt lide at der i det 89. minut var fire spillere i røde trøjer der jagtede en i hvid trøje, der vandt bolden tilbage og forsøgte at angribe igen. Jeg elskede alle målene, jeg elskede den lidenskab vi viste. Det var den perfekte fodboldkamp for os, men selvfølgelig var der en stor forskel i og med, at ingen var i stadion."

Klopp mener også at spillerne viste respekt for fansene og sig selv, ved at kæmpe som de gjorde

"Jeg elsker at mine spillere viste deres respekt hjemme med deres lidenskab. Det er ekstremt vigtigt, at vi føler os samlet, selv når vi ikke er det. Ud fra det synspunkt var det meget specielt, og jeg har ikke rigtigt de rigtige ord til det"

 

Og sejren over Crystal Palace bød på adskillige flotte mål, men manageren har svært ved at vælge sit favoritmål fra i går

"Alle målene var forskellige, og alle var fantastiske. Trents mål var døråbneren, og det var meget vigtigt i aften. Jeg elskede alle målene og kan ikke beslutte mig for en favorit."

 

Liverpool kan i aften sikre sig mesterskabet, hvis Manchester City spiller uafgjort eller taber til Chelsea. Vinder Manchester City, så kan Liverpool selv afgøre det i næste uge, hvor de klubber mødes på Etihad.

 

TAGS   jürgen klopp  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM