YNWA
KØB BILLET: BOSS TOUR M. JAMIE WEBSTER
Kan købes nu
 

Jürgen Klopp
 
Foto: Getty Images ©

KLOPP: ANFIELD ER VORES STØRSTE AKTIV


Jürgen Klopp ser hverken frem eller tilbage. Han fokuserer udelukkende på lige nu. Det skriver han i dagens kampprogram.

Jürgen Klopp har vanen tro leveret sit indlæg til dagens kampprogram, hvor han appellerer til fansene om at være i nu'et.

Her er hvad han skriver i kampprogrammet

 "Jeg brugte en masse tid i mine post-match-interviews efter Wolverhampton-kampen på at blive spurgt om mine tanker om 2019, og selvom det var et år med en masse glade minder, fra et fodboldperspektiv, er der intet nyt vi bør tænke over. Der er ingen pause og absolut ingen stop. Vores professionelle liv arbejder i sæsoner og ikke i kalenderår, så lige nu er jeg ikke i tilbagebliks-humør"

"Vi er helt præcis halvvejs i vores ligasæson, med to andre cupturneringer at kæmpe for også. Så vi er i midten af noget og absolut ikke i nærheden af nogen ende." 

"Det eneste vi har set nærmere på lige nu er i forhold til vores næste modstander. Vi har analyseret Sheffield United, men det er det. Jeg talte efter Wolverhampton-kampen om hvordan holdet og fansene er en samlet enhed lige nu, hvor de ser vores nuværende situation og det synes jeg er en vigtig pointe. Den verden vi lever i betyder at vi konstant bliver præsenteret til at se konklusioner, hvor der ikke er nogen." 

"For spillerne, min stab og jeg er det ret nemt at fastholde den koncentration vi har brug for, fordi udfordringerne vi møder er så hårde som de er. 'Hvordan holder du dig fokuseret?' Det er let. Se hvor stærke Sheffield United er. Hvis du var i fare for distraktion, så skærper det sanserne at bruge tiden på at analysen dine modstandere." 

"Jeg har refereret til fansene efter søndagens kamp (mod Wolverhampton, red.) fordi jeg synes at deres forståelse og intelligens var en vigtig faktor for, at vi kunne få det resultat vi gjorde. Vi har længe vidst at vi ikke kan opnå noget alene, men Wolverhampton-kampen var et perfekt studie i forhold til vigtigheden af at spillerne og fansene er ét." 

"Anfield er vores største aktiv på grund af den rolle fansene spiller. (...) Ligesom spillerne er det vigtigt at vi fastholder det nu. At ankomme til hver kamp med indgangsvinklen at skabe de 90-plus minutter til det vigtigste i deres liv. Lad være med at se fremad, lad være med at dvæle ved fortiden. Nu og her er det vigtigste på banen og på tribunerne." 

"Jeg ved vi har brug for det igen i aften. Denne her kamp bliver en kamp hvor hvert sekund tæller." 
Headline is here and everything

Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer
Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer

Log indSome text some message..