Next
STATS
Transfer Centre 

KLOPP: DERFOR HENTER VI PHILLIPS TILBAGE FRA LÅN

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    8 Måned(er) sidenTil klubbens hjemmeside forklarer Jürgen Klopp hvorfor man har valgt at hente Nathaniel Phillips tilbage fra Stuttgart.
Liverpool har valgt at hive Nathaniel Phillips tilbage fra sit udlån i Stuttgart. Det sker for at gardere sig defensivt efter en række skader til de bagerste geledder.

Nu forklarer Jürgen Klopp hvorfor man har valgt at gøre dette. Det gør han til klubbens hjemmeside.

“Han er vores dreng, han er udlånt til Stuttgart og han gør det virkelig godt der." 

“For de folk der ikke ved det, så er Stuttgart sammen med Hamburg det bedste hold i 2. Bundesligaen. De er på tredjepladsen lige nu, de vil selvfølgelig gerne rykke op. Uheldigvis har de fyret manageren, fordi de ikke var tilfredse med tredjepladsen. Så ambitiøse er de." 

“De tør spille fodbold og Nat gør det virkelig godt der. Han har spillet 11 kampe for dem, tror jeg." 

“Nu står vi i den situation som vi gør og vi tænkte: 'Hvad kan vi gøre for at hjælpe os selv en smule?' og så spurgte vi Stuttgart om de ville være klar på, at give ham tilbage os for en stund og de sagde 'OK'."

“Jeg tror ikke vi spurgte Nat faktisk, men han så glad ud i går (fredag, red.), da han var i omklædningsrummet, så det er en god historie at vi kan gøre den salgs. Jeg håber at han vil være klar fra kampen mod Everton."

TAGS   Nathaniel Phillips   jürgen klopp  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM