Next
STATS
Transfer Centre 

KLOPP: DET ER SPILLERNES EGET VALG, OM DE VIL TRÆNE

Nyhed

  • Skrevet af Andreas Brøns Riise
    9 Dag(e) sidenSpillerne er tilbage på Melwood, hvor træningen foregår med masser af restriktioner for at leve op til de sundhedsmæssige retningslinjer.
I går var alle Liverpool-spillere tilbage på træningsanlægget Melwood - men ikke på samme tid. Først møder 10 spillere ind, så de næste 10, og henad eftermiddagen møder de sidste fem ind.

Det er blot nogle af de tiltag, der bliver gjort for, at det skal være sikkert for spillerne at træne midt i en pandemi. Mandag vedtog Premier League et detaljeret regelsæt for, hvordan træningen skal foregå i den første fase af genoptagelsen.

Ifølge Jürgen Klopp var første dag tilbage på træningsbanen præget af højt humør. Skulle der være spillere, der ikke er trygge ved at genoptage træningen, kan de blive væk uden at skulle frygte for repressalier, siger manageren til Sky Sports.

"Det er spillernes valg, og det skal stå helt klart. Jeg sagde før træningen til dem: 'Du er her af fri vilje. Normalt underskriver du en kontrakt, og så skal du gøre, som jeg siger, men i dette tilfælde skal du ikke være her, hvis ikke du føler dig sikker'".

"Der er ingen restriktioner, ingen straf, ingenting. Det er deres egen beslutning, og den bliver respekteret 100 procent".

Spillerne har været sendt hjem i ni uger. Ifølge Jürgen Klopp er der derfor masser af arbejde at gøre på træningsbanen, hvis de skal være klar til at genoptage sæsonen. Men indtrykket efter første træningsdag var meget positivt, understreger han.

"Drengene har det fint. Vi ville aldrig sætte nogen i fare ved at tvinge dem til at gøre noget, vi gerne vil gøre. Ja, vi elsker alle fodbold. Ja, det er vores job. Men det er ikke vigtigere end vores egne og andres liv".

TAGS  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM