Next
STATS
Transfer Centre 
Jürgen Klopp var en ærgerlig mand efter nederlaget til Chelsea

KLOPP: DET VAR IKKE SOM MOD WATFORD

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    5 Måned(er) sidenJürgen Klopp påpegede store fejl som direkte årsag til nederlaget mod Chelsea tirsdag aften.
Liverpool er ude af endnu en cupturnering. Det blev slået fast på Stamford Bridge i et 2-0-nederlag mod Chelsea.

Efter kampen var Jürgen Klopp klar til pressekonference, hvor den tyske manager påpegede markante fejl som direkte årsag til nederlaget.

“At tabe 2-0 er ikke godt, men lige her er det ret nemt at forklare. Vi begik to store fejl ved målene. Adrian havde en super redning få sekunder før og så kommer der et virkelig godt skud fra Willian, men vi tabte bolden før det. Det var en virkelig intens kamp og vi havde vores chancer. Udekamp mod Chelsea - vi vandt en tæt kamp her tidligere på sæsonen. Det andet mål var hårdt at indkassere. Det var en virkelig, virkelig fysisk kamp og vi kunne ikke score.”

“Det gik vores vej længe, fordi vi forsvarede os fremragende. Man fik ikke mange chancer mod os, men nu er vi begyndt at indkassere for mange mål. Det er sandt. Jeg er ikke bekymret over momentum. Du bliver nødt til at få det, for at beholde det. Vi har altid chancen for at få det tilbage. Præstationen var ikke dårlig. Det var ikke ligesom mod Watford. Det var en super intens kamp. En masse sprints, en masse plads på midtbanen. Du har brug for accelerationerne konstant. Indsatsen her til aften er jeg ikke bekymret over, men vi begik fejl.” 

Jürgen Klopp havde, trods nederlaget, flere spillere han gerne ville fremhæve efterfølgende.

“Neco havde en super kamp. Vi har en back der kan komme og hjælpe os i fremtiden. Taki (Minamino, red.) spillede en virkelig god kamp. Vi kunne have brugt ham oftere (i kampen, red.).
Adam (Lallana, red.) løb som en gal. Så der var mange gode ting.” 

Det lykkedes ikke Liverpool at score, for anden kamp i træk. Noget som Klopp ikke havde frygteligt meget at sige til

“Fakta er der. Det er langt lettere at forklare, når du vinder sammenlignet med når du taber. Jeg har ikke meget at sige. Numrene er ikke gode, men forskellen er ikke 100 miles væk. Det er de små ting, men de gør en forskel.”

Og selvfølgelig blev Klopp til sidst bedt om at forholde sig til den allestedsnærværende coronavirus.

“Jeg er en fodboldmanager. Jeg er lige så bekymret som jer. Jeg er ikke en politiker. Jeg ønsker at denne planet er sikker og rask, men min mening er ikke vigtig.”
 

TAGS   jürgen klopp   pressemøde  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM