Next
STATS
Transfer Centre 
Klopp er en glad mand efter at Kostas Tsimikas er skiftet til Liverpool

KLOPP EFTER TSIMIKAS-HANDEL: JEG ER SÅ TILFREDS

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    2 Måned(er) sidenJürgen Klopp er glad for at græske Kostas Tsimikas nu er blevet Liverpool-spiller.
Jürgen Klopp er en meget tilfreds mand efter at Kostas Tsimikas har skrevet under med Liverpool.

Det siger han i et interview til klubbens hjemmeside.

“Vi har længe holdt øje med Kostas og jeg er virkelig glad for at han er skiftet hertil. Det er de bedste nyheder at få lige før vi igen skal samles."

 

Det er især mentaliteten hos Tsimikas der imponerer hos Klopp.

"Han er en virkelig god spiller med en vinderattitude og en vilje til at udfordre. Jeg kan virkelig godt lide hans mentalitet. Den passer perfekt til den stemning og vilje vi har i omklædningsrummet i forvejen." 

 

Og selvom at den græske venstre back er et fuldstændig ubeskrevet blad i britisk fodbold, så understreger Klopp, at det ikke er uerfaren herre der kommer til Liverpool.

“Han har allerede i en ung alder vist at han kan spille i et andet land og gøre det godt. Han har været en stor del af den succes som Olympiakos har haft med at vinde titlen denne sæson og deres resultater i de europæiske turneringer. Kostas ved, af egen erfaring, hvad der kræves for at kunne udfordre og lykkes i den hjemlige liga og i Champions League, og han er ambitiøs efter mere - ligesom os." 

“Han har været oppe mod nogle rigtig hårde modstandere i de sidste par sæsoner og har gjort det godt, og vi ved at han godt kan lide udfordringen, hvilken er perfekt for os. Af den grund er vi glade for at have ham hos os i de næste mange år. Jeg er så tilfreds." 

TAGS   jürgen klopp   kostas tsimikas  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM