Next
STATS
Transfer Centre 
Jürgen Klopp fortæller, at tiltroen til ham fra ejerne alle dage har været stor

KLOPP: EJERNE HAR IKKE TVIVLET PÅ MIG ET ENESTE SEKUND

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    4 Måned(er) sidenKlopp fortæller i et interview, at tiltroen til ham og projektet i Liverpool har været stor fra dag ét og at denne tiltro ikke har ændret et eneste sekund.
Til efteråret har Jürgen Klopp været i spidsen for Liverpool i fem år. Fem år med massiv fremgang, en vaskeægte turnaround og adskillige store oplevelser rigere.

I et ærligt interview med Sky Sports fortæller manageren, at tiltroen til projektet og ham selv, har været der hele vejen fra FSG.

"Det stod klart, at vi havde brug for tid. Det stod klart, at vi ikke kunne fixe det hen over natten. Alle vil gerne have det sådan, men det stod klart, at det ikke kunne være sådan." 

"Så jeg blev nødt til at bede om tålmodighed. Sådan er det. Hidtil i min karriere har jeg ikke oplevet at blive fyret, så jeg havde ikke rigtig nogen erfaring med det. Men jeg vidste, at nu var jeg på et andet niveau og derfor måtte jeg levere ellers ville jeg blive fyret. Så simpelt var det." 

"Det er derfor jeg sagde, at hvis jeg sidder her om fire år, så er det fordi at der er sket noget mellem nu og dengang. Det var ikke fordi at jeg bad om fire år. Jeg bad om en lille smule tid. Det fik vi." 

Både tid og tillid var der masser af fra ejerne af klubben, der kunne lide det de så.

"Det gode var at efter syv eller otte kampe var de (ejerne, red.) virkelig positive omkring situationen i forhold til at have skrevet under med mig og at jeg ville være den rette, sammen med min stab. De fandt ud af 'okay, ja, de er på rette vej' og fra det øjeblik tvivlede de ikke ét sekund." 

"De var fulde af tiltro og sagde 'dette er den sti vi bliver på og så kommer alt til at blive godt'. Hvem ved om man kan vinde noget i så svær en liga, men vi vil forsøge at gøre det sådan. Men vi tænkte aldrig rigtig over at vi tabte finalerne som dem mod Sevilla, City eller Real Madrid. Eksperterne sagde 'hvis han ikke vinder den næste, så må de ændre noget'. Det er sådan det er, men internt var der ingen der tænkte sådan." 

Du kan læse hele interviewet med Jürgen Klopp lige her

TAGS   jürgen klopp   interview  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM